«δημοκρατικόν» διάγγελμα


του Μιχάλη Τζανάκη

Ελληνικέ λαέ,

Δράττομαι της ευκαιρίας να αποκαλύψω ενώπιον της ασπίλου και αμώμου κοινοβουλευτικής ομάδος της τρισενδόξου ΝΔ και του εντιμοτάτου και συνεπεστάτου σοσιαλιστικού κομματιδίου ΠΑΣΟΚ, τα πολιτικά παίγνια του ακραίου και άκρως επικινδύνου κόμματος του νεαρού θρασυτάτου-ακατανόμαστου αρχηγίσκου, όστις αμφισβητεί τα καθημερινώς αποδιδόμενα εύσημα των ευαγών ιδρυμάτων-ήτοι «αγορών» προς την εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως μας.

Με περισσόν θράσος και ανείπωτην φαυλότητα αμφισβητούν και μέμφονται γνωστοί ανθελληνικοί κύκλοι-πρακτορίσκοι την άμεμπτον ασκηθείσα πολιτικήν μας, ήτις δεν έχει οδηγήσει εις αυτοχειρίαν πλείονας των τεσσάρων χιλιάδων, μηδέ πλείονας από δύο εκατομμύρια μόλις ανέργους. Οι γνώστες στοιχειώδους πρακτικής αριθμητικής γιγνώσκουσι ότι η ερυθρά γραμμή των αυτοχειριών και ανέργων είναι ο αριθμός των 10 (δέκα ολογράφως) εκατομμυρίων και ως εκ τούτου οι κινδυνολόγοι εκπρόσωποι της αντιπολιτεύσεως προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικόν επενδυτικόν κλίμα επικαλούμενοι τον παραπάνω αριθμό ανέργων.

Αιδώς και αισχύνη αρμόζει σε όσους βάλλουν κατά των αναμορφωτών της σύγχρονης Ελλάδος της ανάπτυξης, δημιουργώντας συνεχή αναχώματα στο τιτάνιο έργον της φουχτ-ελληνικής κυβερνήσεως, δια την απαλλαγήν των γηγενών ιθαγενών Ελλήνων από τα φοροβόρα ακίνητά τους που αδυνατούν να συντηρήσουν, αρνούμενοι ακόμα και το αυτονόητον, να καταβάλλουν δηλαδή τους λογικότατους φόρους που αναλογούν εις έκαστον ιθαγενήν.

Ελληνικέ λαέ,

Φρονώ ότι συμμερίζεσθε τον ζήλον των φίλιων δυνάμεων καταστολής, αίτινες εισέβαλλαν αποφασιστικώς και ρωμαλέως στον αύλειο χώρο του ραδιομεγάρου. Διεφθαρμέναι διοικήσεις και δοτοί σύμβουλοι είχον μετατρέψει την κρατικήν ραδιοτηλεόρασην σε φέουδον κομματικόν και χάρη στην άμεση και δημοκρατικότατην επέμβαση ημών, ευρισκόμαστε εις την ευτυχήν θέσιν ν’ αναφωνήσουμε καθ’έδρας : «το πάρτυ υμών έληξεν». Κατόπιν τούτου είναι πασιφανέστατος ο «δημοκρατικός» άνεμος, όστις τείνει να σχίσει τα ιστία του κλυδωνιζομένου από τας ριπάς της καταιγίδος σκάφους, που ονομάζεται «Ελλάς».

Ελληνικέ λαέ,

Με το παρόν διάγγελμα προτιθέμεθα άπασαι αι δημοκρατικαί δυνάμεις ηγουμένων υπ’ εμού αυτοπροσώπως και του ευτραφούς και αδολέσχου Ευάγγελου του υποβρυχιο-ταχτοποιητού να σας καθησυχάσουμε ότι η χώρα ευρίσκετε εις τας στιβαράς χείρας ημών και ως εκ τούτου δεν υφίσταται αντικειμενικά λόγος οποιασδήποτε ανησυχίας.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΝ

Α.Σ.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.