Τα wi fi τζάκια


Τι εβδομάδα και αυτή… από πού να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Επίτηδες το κάνουν… βλέπουν ότι δεν έχουμε πεθάνει ακόμα με τα μέτρα της τρόικας και πάνε να μας εξοντώσουν έμμεσα.

Η συνέντευξη του Πρετεντέρη στον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη ήταν όπως ακριβώς έπρεπε να είναι. (ή μήπως έδωσε ο Αντωνάκης συνέντευξη στον Πρετεντέρη; Τι σημασία έχει. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο).

Ο Πρετεντέρης ως ευγενικός άνθρωπος που είναι δεν ήθελε να στεναχωρήσει τέτοιες μέρες τον άνθρωπο που παριστάνει τον πρωθυπουργό.

Τον περίμενε μια σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα, ένα ντου στην ΕΡΤ, ένα πλάνο για ασύρματο ίντερνετ, μια καταμέτρηση των καμινάδων… να είχε και τις σκληρές ερωτήσεις δευτεριάτικα;

Έτσι είχαμε μια φιλική κουβέντα ανάμεσα σε δύο συναδέλφους (με την έννοια ότι και οι 2 κάνουν την ίδια δουλειά, στηρίζουν δηλαδή την μνημονιακή πολιτική).

Η εικόνα της συνέντευξης μαρτυρούσε όλη την αλήθεια. Ο Πρετεντέρης διάβαζε τις ερωτήσεις και ο Αντωνάκης πριν δώσει την απάντηση έσκυβε το κεφάλι. Προφανώς διάβαζε τις απαντήσεις από το σκονάκι που του είχε δώσει ο αμερόληπτος δημοσιογράφος.

Το σκονάκι  δόθηκε για την προστασία του… ο πρωθυπουργός είναι θεσμός και δεν είναι σωστό να τον εκθέτουμε με ερωτήσεις που δεν θα μπορέσει να απαντήσει ή που θα τον αναγκάσει να δώσει μια λάθος απάντηση.

Όταν δεν έχεις κάνει μια καλή ανάγνωση τότε παπαγαλίζεις με λάθος τονισμό και λάθος παύσεις και μαρτυράς

άθελα σου την αλήθεια. Ρώτησε λοιπόν ο Πρετεντέρ να γίνεται διαπραγμάτευση ή θέατρο. Η απάντηση ήταν: Θέατρο είναι η διαπραγμάτευση…

Ετούτοι έχουν ξεφύγει εντελώς. Φοράνε πλέον χειροπέδες και στα κτίρια.

Μην αδικούμε την κυβέρνηση. Είπε ότι δεν θα πάρει άλλα οριζόντια μέτρα αλλά στοχευμένα. Έτσι σε τούτη την φάση στοχευμένη είναι η δημοκρατία.

Και η στήριξη στην ΕΡΤ έχει βασικά αυτήν την έννοια, την προστασία της δημοκρατίας,  και όχι όπως πονηρά λένε οι κυβερνώντες πως η στήριξη είναι προς την φαύλη ΕΡΤ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Το ωραίο είναι ότι αυτοί που έχουν καταπατήσει όλους τους νόμους και το σύνταγμα λένε ότι έστειλαν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ για να τηρηθεί η νομιμότητα.

Όπου νόμος είναι η σκέψη του Αντώνη (άντε και του Φαήλου).

Η μομφή της χειροπέδης

Γιατί έβαλαν χειροπέδες στην πόρτα της ΕΡΤ; Γιατί τα λουκέτα είχαν εξαντληθεί από τις επιχειρήσεις που έκλεισαν λόγω ανάπτυξης.

Για το wi fi ειπώθηκαν τόσα πολλά που δεν έχει νόημα να προσθέσουμε κάτι. Απλά να μας δώσει και ένα λάπτοπ και ένα τρισδιάστατο  εκτυπωτή ώστε να εκτυπώνουμε καμιά μακαρονάδα.

Ένας πολίτης έριξε λίγα κέρματα στον Τόμσεν ώστε να βοηθήσει στην μείωση του χρέους μας. Φήμες λένε ότι είναι πρώτος ξάδερφος του μισθωτού που έδινε τον μισθό του στον Γιωργάκη και του πολίτη που πιάνει τον Σαμαρά και του λέει να μας ξεκάνει με γρηγορότερους ρυθμούς.

Ο Αντωνάκης κάλυψε με πολύ αγάπη τον Μπένι και αυτός του χάρισε την δημοκρατική του ευαισθησία για το ντου στην ΕΡΤ.

Η ακροδεξιά ΝΔ βρήκε το ακροδεξιό ΠΑΣΟΚ και έκαναν ένα δίδυμο που καλύπτουν όλο το πολιτικό χώρο από ακροδεξιά ως ακροδεξιά.

Διευκρινίσεις έδωσε η κυβέρνηση σχετικά με τα τζάκια. Καταρχήν τις μονές μέρες θα ανάβουν τα τζάκια που βρίσκονται στην πλευρά του δρόμου που έχουν μονά νούμερα. Για να ανάβει ένα τζάκι θα πρέπει να έχει τσιπάκι που θα είναι συνδεδεμένο με το wifi του Σαμαρά το οποίο θα έχει έναν αριθμό ανάματος.

Το ποσό για το τσιπάκι θα ποικίλει ανάλογα με μια σειρά προϋποθέσεων οι οποίες θα έχουν και έναν μοναδικό συντελεστή.

Κάποια παραδείγματα:

Τζάκι που είναι σε βορεινό δωμάτιο θα έχει συντελεστή 1,2 ενώ σε νότιο δωμάτιο 1,5. Αν ανάβει από το πρωί πριν τις εννιά ο συντελεστής θα είναι 1,8 ενώ αν είναι αναμμένο για  περισσότερες από δύο ώρες την ημέρα ο συντελεστής θα είναι 5,8…

Επίσης καθημερινώς θα γίνεται έλεγχος ζέστης στους πολίτες και όσοι δεν έχουν κρυώσει την προηγούμενη μέρα θα πληρώνουν φόρο πολυτελούς διαβίωσης.

Ο «σύριζα πέρασα από την αριστερά αλλά κάθισα στο πασοκ» Αλέξης έτσι όπως το πάει σε λίγο θα μας πει ότι το μνημόνιο είναι ευλογία.

Έκανε και την πρόταση δυσπιστίας… για να στριμώξει τον Σαμαρά να μην κάνει εκλογές και να κυβερνήσει κανένα εξάμηνο ακόμη.

Μικρός Φωκίων

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.