Οι ευρωεκλογές στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι ένα σαμποτάζ στην Γερμανική ευρώπη!


Στην πλευρά του μνημονίου  βλέπουμε  ότι διασπώνται συνεχώς μέχρι μοριοποίησης  με τελευταία διάσπαση  αυτή των “58 του κ. Μπίστη”.

Βλέπουμε την αγωνία της Ντόρας, κάποιους ΔΗΜΑΡιωτες που ψάχνουν μια θέση στην κυβέρνησή, βλέπουμε τον Άδωνη αλλά και τα  γκελ που κάνει ο κ. Λοβερδος στο χώρο του χιλιαστικού μνημονιακού ευρωπαϊσμού, που καθοδηγείται πολιτικά από το Βερολίνο.

Την ίδια στιγμη στο αντιμόνιο λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Σε αυτές με μεγαλη ωριμότητα πλέον όπου μιλούν για την ευρωπη, αντιλαμβανόμενοι ότι  πρωτίστως πρέπει να υπερβούμε τον κυρίαρχό μέσο εκφοβισμού της κοινωνίας μας που είναι το Grexit! Με αυτές τις συναντήσεις δημιουργείται βάθος και προοπτική στον αντιμνημονιακό χώρο!

Στις 25.11.2013,  -πληροφορούμαστε- και ώρα 19.00, το Πράττω και η Αριστερή Προοπτική συνδιοργανώνουν στο “Πόλις”, πάνω από τη Στοά Βιβλίου, Πεσματζόγλου, ανάμεσα σε Πανεπιστημίου και Σταδίου, εκδήλωση με Θέμα την πορεία της ΕΕ και την Ελλάδα, ομιλητές, κατά αλφαβητική σειρά: Ν.Μαριάς (ΑΝΕΛ), Π.Μηλιαράκης (Πράττω), Στέφανος Μπαγιώργος (Αριστερή Πρωτοβουλία), Δημήτρης Παπαδημούλης (Σύριζα).

Η  διαίρεση των αντιμνημονιακών σε ευρωπαϊστές και ευρωσκεπτικιστές είναι παρούσα,  όπως και παρούσα είναι η διαίρεση των αντιμνημονιακών μεταξύ  δεξιάς και αριστεράς, άλλα αυτή την ώρα προέχει η  εθνική ενότητα!

Ενότητα,  ώστε ευρωεκλογές στην Ελλάδα να γίνουν ο Γοργοπόταμος της  ευρωζώνης. Αλώστε μια πάνδημη ψήφος αποδοκιμασίας σε αυτές, είναι εντελώς δωρεάν. Θα κόψει τον βήχα στους ευρωγραφειοκράτες και την επόμενη μέρα θα διαπραγματευτούμε με άλλους όρους!

Πάντως αν αποτύχουν οι ευρωπαιστες αντιμνημονιακοί υπάρχει ήδη ετοιμη εναλακτική στους ευρωσκεπτικιστές.  Κανείς αναλυτής δεν πιστεύει πια, ότι υπάρχει καποια μικρή πιθανότητα να επιστρέψουν οι μνημονιακοί εφόσον καταρρεύσει το κλίμα φόβου και ηττηθούν! Η κατάρρευση και η ήττα στις ευρωεκλογές θα σημάνει και την ολοκληρωτική  διάλυση του μνημονιακής σέχτας πανευρωπαικά.

papaioannou-giannis.net

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.