Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr
twitter:@egerssi

Η σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα που γνωρίζαμε. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά έχουν φτωχοποιήσει τον λαό μας και εξακολουθούν καθημερινά με την πολιτική που ασκούν, μια πολιτική που υποτάσσεται απόλυτα στις παράλογες απαιτήσεις της Μέρκελ και του ΔΝΤ, να εξαθλιώνουν περαιτέρω τους πολίτες της πατρίδος μας. 

            Έτσι, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια χώρα όπου οι πολίτες της έχουν φτάσει στα όρια της κατάθλιψης και δεν έχουν κανένα μα κανένα λόγο για να χαμογελούν. Σε αυτό τα κατάχλωμο και ζοφερό τοπίο, μοναδική αναλαμπή το τελευταίο διάστημα, ήταν η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδος του ποδοσφαίρου στο παγκόσμιο κύπελλο του 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Αυτό το γεγονός, πιστεύω το χάρηκαν όλοι οι Έλληνες, ασχέτως εάν είναι ποδοσφαιρόφιλοι ή όχι. Αυτή η πρόκριση επετεύχθη επί της Ρουμανίας και το πρώτο λιθαράκι τοποθετήθηκε κατά την τέλεση του πρώτου αγώνα, ο οποίος έγινε στο κατάμεστο γήπεδο, Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αλλ΄ όμως, και αυτή την ευχάριστη είδηση, προσπάθησε ο ΣΥΡΙΖΑ να δηλητηριάσει, ανακαλύπτοντας μεταξύ των θεατών μεγάλη μερίδα Χρυσαυγιτών, που προσήλθαν στο γήπεδο «με εθνικιστικές μπλούζες και σύμβολα, με μερικούς από αυτούς ντυμένους Σπαρτιάτες, με γραφικές περικεφαλαίες στο κεφάλι τους», όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Αυτό το υστερικό παραλήρημα, όμως, συνεχίστηκε μέσω της ανακοινώσεώς τους, και κατά των καναλιών και των δημοσιογράφων που όπως ισχυρίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν καυτηρίασαν τους «χιτλερικούς χαιρετισμούς». Επιτέθηκαν και κατά των υπολοίπων θεατών, γιατί κατά την άποψή τους, έπρεπε να αντιδράσουν. Όπως, επίσης επέρριψαν ευθύνες και κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Εάν η ΕΠΟ και η πολιτεία επιθυμούν οι εξέδρες στα γήπεδα που αγωνίζονται η εθνική Ελλάδος να αποτελούν χρυσαυγίτικες γιορτές, ας είναι». Δηλαδή κατά τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι τελικά είναι φασίστες. Αυτή είναι η λογική της θολοκουλτούρας που διαχρονικά χαρακτηρίζει τους ηγήτορες του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, όμως, αυτό το υστερικό παραλήρημα δεν έμεινε εντός των τειχών. Συνεχίστηκε και εκτός των ελληνικών συνόρων όπου ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την παγκόσμια ποδοσφαιρική αρχή (FIFA), να πει εάν γνωρίζει τα τεκταινόμενα στην αναμέτρηση των ποδοσφαιρικών ομάδων Ελλάδος-Ρουμανίας και απαίτησε την επιβολή τιμωρίας στην Ελληνική ομάδα: «Έστω και τώρα η FIFA οφείλει να πάρει θέση, αφού ο ρατσισμός και ο ναζισμός αντίκειται ανοιχτά στους κανονισμούς της».   Και διερωτώμαι εύλογα! Τι ζητάει λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ; Να επέμβει η Παγκόσμια Ομοσπονδία, και εάν ακόμη συνέβησαν όσα καταγγέλλει, προκειμένου να τιμωρήσει την Εθνική μας ομάδα, που ότι πέτυχε, το πέτυχε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους; Ενοχλείται, μήπως γιατί η Εθνική μας ομάδα θα συμμετέχει σ΄ αυτή την παγκόσμια γιορτή και θα ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος; Στο σημείο αυτό θα ήθελα να γίνει κατανοητό από όλους πως ο ΣΥΡΙΖΑ ευθέως ζητάει την παρέμβαση των ξένων για ένα ζήτημα καθαρώς εσωτερικό. Με αυτή τη λογική αύριο-μεθαύριο ως κυβέρνηση της πατρίδος μας θα καταγγείλει και θα αποτινάξει τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις; Με αυτές τις λογικές θα υπερασπισθεί τον Ελληνικό λαό; Έτσι, θα αντιπαρατεθεί με τους δανειστές-τοκογλύφους μας.

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε πως ότι «Εθνικό» ενοχλεί κατάφορα τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι γνωρίζουμε τις θέσεις αυτού του κομματικού πολιτικού συνονθυλεύματος της διεθνιστικής αριστεράς, στα εθνικά μας θέματα. Δυο παραδείγματα, θεωρώ πως θα ήταν αρκετά προκειμένου να πείσουν τον κάθε κακόπιστο, πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ βλάπτουν σοβαρά τα εθνικά μας θέματα:

Πρώτον: Η κατάπτυστη και προδοτική ανακοίνωση που είχε εκδώσει το γραφείο Τύπου του Συνασπισμού, σχετικά με την οριστική απόρριψη από τον Άρειο Πάγο, αίτησης για την νόμιμη αναγνώριση σωματείου της Ξάνθης, δηλαδή σε μια υπερευαίσθητη περιοχή της πατρίδος μας, τη Θράκη μας: «Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο  Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώρισή της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου… Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση».  

http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=26351

Δηλαδή με άλλα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας πείσει πως στη Δυτική Θράκη, η διεθνώς αναγνωρισμένη Μουσουλμανική μειονότητα, είναι Τούρκική; Και ως εκ τούτου αποδέχονται πως η Τουρκία μπορεί να κινήσει διαδικασίες αυτονόμησης όπως έγινε και στο Κόσσοβο; Δεν αποδέχονται οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πως στη Θράκη μας, κατοικούν Έλληνες Μουσουλμάνοι κατά το θρήσκευμα και όχι Τούρκοι πολίτες;

Δεύτερον: Η επίσης, κατάπτυστη και προδοτική προ ετών ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού, όταν στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αποκαλούσαν τη FYROM, ως Δημοκρατία της Μακεδονίας και μεταξύ άλλων ανάφεραν: «…Πολίτες από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, με αντεθνικιστική και αντιμιλιταριστική συνείδηση…. Απαιτούμαι τη διάλυση αυτού του πολεμικού οργανισμού (ΝΑΤΟ) και παράλληλα την έξοδο της Ελλάδας από αυτόν και την μη είσοδο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας….Πιστεύουμε στον αυτοκαθορισμό της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και την ειρηνική συμβίωση των δυο λαών και των δυο κρατών…». Αυτή η θέση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι σήμερα είναι αποδεκτή από την ηγεσία του κόμματος; Αποδέχονται οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πως πρέπει να χαριστεί το όνομα της Μακεδονίας μας στην γείτονα χώρα; Θα γίνουν συνένοχοι και συμμέτοχοι των γειτόνων Σκοπιανών, στην έγερση εδαφικών διεκδικήσεων εις βάρος της πατρίδος μας;

Συνεπώς, οφείλουν να λάβουν ξεκάθαρη θέση σε όλα τα Εθνικά ζητήματα, από τη στιγμή που αξιώνουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Ας αποδείξουν πως είναι Έλληνες και όχι Διεθνιστές. Από την άλλη μεριά οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες ας κοιτάξουν τι επιπτώσεις θα επιφέρει αυτή η αντεθνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στις περιοχές τους. Ας αντιληφθούν έγκαιρα το πρόβλημα που έρχεται και ας μη θεωρήσουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο η χοάνη συλλογής των πάλαι ποτέ Πασοκοψηφοφόρων.

121

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 1. Ὁ/ἡ vangelisk68 γράφει:

  Δυστυχώς σκουριασμένα μυαλά και εθνικιστικές φασίσουζες αντιλήψεις, όπως αυτές εκτίθενται απο το συγγραφέα του παραπάνω κειμένου, έχουν δώσει όλα τα αναγκαία επιχειρήματα όσων επιβουλεύονται την εδαφική και Κρατικής ακεραιότητα της χώρας μας.
  πό το κράτος του Φασιστικού εθελοτυφλισμού προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες συμφώνησαν διεθνείς συμβάσεις αναγνώρισης της μειονότητας τουρκικής καταγωγής σε μειονότητα κατα τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.
  ΑΝ αυτό συνέβαινε στις ΗΠΑ σήμερα δεν θα μιλούσαμε για ΗΠΑ.
  Αρεσκόμαστε υπερηφάνως για τους “Έλληνες” της Αμερικής, οι οποίοι είναι και νιώθουν 100% Αμερικάνοι. Όμως η Αμερικάνικη Κυβέρνησης δεν εισάκουσε την Κουν-Κλουξ-Κλαν και δεν χώρισε τις μειονότητες κατα τα θρησκευτικά τους ή το χρώμα του δέρματός τους. Έκανε το αυτονόητο. Άσκησε πολιτική ισοτιμίας και αφομοίωσης.
  Εμείς εδώ ακόμα και πριν είκοσι χρόνια δεν τους επιτρέπαμε να έχουν ούτε δίπλωμα μηχανής.

  Το δυστύχημα είναι ότι η Ελλάδα μεγάλωσε τα παιδιά της μέσα στον Φασισμό και τον Εθνικισμό που μας οδήγησαν στον εμφύλιο.
  Αυτός ο Εθνικιστικός φασισμός, που σήμερα εκτρέφει μιάσματα χιτλερικής κοπής, έδωσε συγχωροχάρτι στους δοσίλογους, στους ταγματασφαλίτες, στους συνεργάτες του Γ’ Ράιχ, που συστρατεύθηκαν κάτω από τις διαταγές των Εγγλέζων κατακτητών εναντίων των Ελλήνων αντιστασιακών στην Γερμανική Κατοχή.
  Αυτός ο Εθνικιστικός φασισμός δημιούργησε αργότερα το παρακράτος του Εθνάρχη της Δεξιάς που σκότωσε τον Λαμπράκη.
  Αυτός ο εθνικιστικός φασισμός αργότερα εμφανίστηκε ως παραεκκλησιαστικές οργανώσεις.
  Αυτός μας έφερε την χούντα των συνταγματαρχών και αυτός σήμερα χωρισμένος σε δύο αλληλοτροφοδοτούμενα στρατόπεδα συνωστίζεται και γύρω απο τους Σαμαρά, Δένδια, Βορίδη, Πλέυρη, Γεωργιάδη και άλλοι συνωστίζονται έξω απο το Κορυδαλλό του Φον Μιχαλολιάκου.

  Αυτός τον συνωστισμός και τα μεγάλα ιδεώδη φαίνεται να έχει ο συγγραφέας του κειμένου, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει όταν χρυσαυγήτες κατακλύζουν τις εξέδρες γηπέδων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της εθνικής μας ομάδας, όπως κάποτε στις εξέδρες του Σταδίου Καραΐσκάκη πολλοί Κομμουνιστές στην ιδεολογία κουνούσαν τις κόκκινες σημαίες του Ολυμπιακού.
  Ε, όχι ρε Αποστόλου να κάνεις πνεύμα και σε μας. Όταν πήγαινες εσύ αγόρι μου εμείς γυρνούσαμε για δέκατη φορά.
  να ξέρεις πως όσες φορές και αν επιδιώξατε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, η γιορτή δεν βάστηξε ούτε εφτά μέρες.
  Δες την ιστορία σας μετά τον Πόλεμο και πες μου πόσες φορές δεν έχετε εμφανιστεί με διάφορες προβιές και πόσες άλλες τόσες φορές δεν σας κατάπιε το μεγαλύτερο φασιστικό θεριό από εσάς, η ΕΡΕ, πριν ο Συναγερμός, μετά ( τώρα) η Νέα Δημοκρατία;

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.