Είστε καλά κε Υπουργέ;


ΟΥπουργός υγείας και παραφροσύνης κος Άδωνις, αναμφίβολα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της παράδοξης κυβέρνησης. Τη λέω παράδοξη γιατί με έχουν πείσει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι εντελώς διαφορετικά κόμματα.

Ο μέγας αυτός υπουργός είναι ιδανικός για αυτή τη θέση, ποιος άλλος έχει την τρέλα του για να μπορέσει να αντέξει σε αυτή τη πίεση. Θυμάστε πριν από δύο με τρεις μήνες που ήταν συνέχεια στα κανάλια και είχε “πέσει γραμμή” να αραιώσει; Ε! αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί το υπουργείο θα είχε “διαλυθεί” πρόωρα, λόγω της σοβαρής περίπτωσης να καταρρεύσει ο υπουργός από τη στέρηση. Άρα, αν θες να το έχεις, δεν του στερείς το “οξυγόνο”…

Μπορείτε να σκεφτείτε τον Άδωνη ένα μήνα χωρίς κάμερα και μικρόφωνο;

Την πρώτη εβδομάδα θα είχε αποκτήσει τικ και φαγούρα.

Τη δεύτερη θα τον βλέπαμε να μιλάει και να αντιμιλάει στον εαυτό του εναλλάξ στις βρύσες του σπιτιού γιατί θα νομίζει ότι είναι μικρόφωνα.

Την τρίτη τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει αρκετά και πολύ πιθανό είναι να έχει αφήσει κοντό μουστάκι και να βγάζει ασυνάρτητους λόγους.

Τη τέταρτη… δε θέλω να τον φαντάζομαι. Το χάσαμε το παλληκάρι…

Μπορεί βέβαια να γελάμε μαζί του με αυτά που κάνει και λέει, αλλά για τη δουλειά που τον έχουν, καλά το πάει. Εξυπηρετεί πολλά πράγματα, άσε που θα βγάλει το υπουργείο (αν υπάρχει) με πλεόνασμα γιατί θα τα έχει ξεπουλήσει “όλα” στους ιδιώτες. Είναι βλέπεις θέμα μείωσης των εξόδων και όχι φροντίδας για τον κόσμο.

Θα γελάνε στο μέλλον με το παρόν μας και θα απορούν με τη κατάντια μας. Πως επιτρέψαμε σε όλους αυτούς να παίρνουν αποφάσεις για εμάς, πως επιτρέψαμε στη “λογική μας” να είναι πίσω από το βόλεμα μας…

Ούτε λόγος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.