ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μόνο γενόσημα και με το ζόρι!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μόνο γενόσημα και με το ζόρι!

Ο υπουργός Υγείας απαγορεύει την επιλογή άλλου σκευάσματος εκτός του φθηνότερου γενόσημου. Δηλαδή, ακόμα και αν ο ασφαλισμένος θέλει να πληρώσει από την τσέπη του τη διαφορά για να πάρει το φάρμακο εμπιστοσύνης του δεν θα μπορεί!

Μία ακόμα διάταξη του υπουργού Υγείας έρχεται να βάλει εμπόδια στην ελεύθερη πρόσβαση των ασθενών στο φάρμακο της επιλογής τους.

Έχει προηγηθεί η αύξηση της συμμετοχής και της επιβάρυνσης των πολιτών ακόμα και στο 100% της διαφοράς ασφαλιστικής-λιανικής τιμής για όλα τα φάρμακα πλην των φθηνότερων γενόσημων, τα οποία είναι τα μόνα που συνεχίζουν να αποζημιώνονται κανονικά.

Μετά μάλιστα την αμφιλεγόμενη τροπολογία του κ. Γεωργιάδη για την τιμολόγηση των φαρμάκων, η οποία κατά διαβολική σύμπτωση πάλι πριμοδοτεί τα φθηνά εισαγόμενα γενόσημα, τώρα ο υπουργός Υγείας κάνει ένα βήμα παραπέρα και στην ουσία απαγορεύει την επιλογή άλλου σκευάσματος εκτός του φθηνότερου γενόσημου.

Final2

Στο ΦΕΚ 3117 τεύχος Β αναφορικά μα τον νέο τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων, άρθρο 8, παράγραφος 6, αναφέρεται ότι «ο ιατρός δύναται να υποδείξει τις περιπτώσεις που πρέπει να χορηγηθεί γενόσημο φάρμακο. Εφόσον ο ιατρός υποδείξει γενόσημο φάρμακο κατά την συνταγογράφηση δεν επιτρέπεται η χορήγηση μη γενόσημου από το φαρμακείο».

fek12

fek13

fek14

Δηλαδή, ακόμα και αν ο ασφαλισμένος θέλει να πληρώσει από την τσέπη του τη διαφορά για να πάρει το φάρμακο εμπιστοσύνης του, δεν θα μπορεί!

Επειδή ο μνημονιακός στόχος ήταν να ανέβει η κατανάλωση γενόσημων στο 60% μέχρι το τέλος του χρόνου, έχουν μπει και περιορισμοί στους γιατρούς, όπως όρια για το τι σκευάσματα θα συνταγογραφούν. Επομένως ο υπουργός έχει πάρει όλα τα μέτρα έτσι από τον γιατρό μέχρι τον φαρμακοποιό και τον ασθενή να μην μπορεί να αποφευχθεί η χορήγηση φθηνού γενόσημου.

Έτσι προκύπτουν ξανά εύλογα ερωτήματα:

– Με ποιό δικαίωμα στερείται η δυνατότητα στον ασφαλισμένο να πάρει για τον εαυτό του το φάρμακο που επιθυμεί, όταν αυτό επιβαρύνει ΜΟΝΟ την τσέπη του;

– Ποιανού τα χατίρια κάνει εν προκειμένω η κυβέρνηση; Η πραγματικότητα θα δώσει τις απαντήσεις, όμως τότε η επιδείνωση της υγείας του ελληνικού λαού θα είναι μη αναστρέψιμη.

newsbomb.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μόνο γενόσημα και με το ζόρι!

 1. Ὁ/ἡ Rosa Loser Burg -Ρόζα (χωρίς αγκάθια) Λούζερ (εκ πεποιθήσεως) Μπούργκ (χωρίς μπούργκα) γράφει:

  Πότε εσείς οι δημοσιογράφοι της πολιτικής καταγραφής της σύγχρονης ιστορίας θα πείτε την αλήθεια: άλλο οι Εβραίοι κομμουνιστές (που εξοντώθηκαν στον τελευταίο πόλεμο) και άλλο οι Εβραίοι ναζιστές που είχαν υποχείριο τον Χίτλερ (για να τους ξεκάνει).

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Rosa Loser Burg -Ρόζα (χωρίς αγκάθια) Λούζερ (εκ πεποιθήσεως) Μπούργκ (χωρίς μπούργκα) γράφει:

  Και για του λόγου το αληθές: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/panousis-tzimhs-afisa.html

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ Rosa Loser Burg -Ρόζα (χωρίς αγκάθια) Λούζερ (εκ πεποιθήσεως) Μπούργκ (χωρίς μπούργκα) γράφει:

  Ιδού και μια άλλη άποψη για το όλο ζήτημα:

  ELHOPLITE • 21 hours ago * anti-ntp.net.gr
  Επί της ουσίας η σβάστικα και η πεντάλφα πάνε μαζί.

  Σιωνιστές πλήρωναν τους Ναζί για να καταστρέψουν την Ευρώπη με τον ‘Β Παγκόσμιο Πόλεμο.Και χάρη στους Ναζί με το “στημένο” και αλλοιωμένο σε αριθμούς νεκρών ολοκαύτωμα,δημιούργησαν το Ισραήλ αλλά και τις “Ιερές Αγελάδες” του μεταπολεμικού κόσμου,τους Εβραίους.

  Σαφώς και τα παραπάνω δεν αφορούν το σύνολο του Εβραϊκού πληθυσμού αλλά τους Σιωνιστές που πλέον ελέγχουν Τράπεζες,ΜΜΕ,Πολυεθνικές,Μ.Κ.Ο., Πανεπιστήμια και Κολέγια,Αιρέσεις,Τζόγο,Πορνεία,Όπλα,Ναρκωτικά,
  Κινηματογράφο κτλ.

  Οι Ραελιανοί είναι άλλο ένα “πλυντήριο” μαύρου χρήματος και αίρεση προσηλυτισμού,σύγχυσης και παραπληροφόρησης.
  Είναι άλλο ένα ακόμα όργανο της Νέας Τάξης,της Παγκόσμιας Δικτατορίας.

  Και όλως τυχαίως και για αυτούς ο Χριστιανισμός ευθύνεται για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας.Αυτός είναι ο μεγάλος εχθρός τους.

  Είμαστε χρονικά στο τελικό στάδιο των σχεδίων των Σιωνιστών.Οι μάσκες πέφτουν,τα πλάνα αποκαλύπτονται και ο κόσμος θα χωριστεί εκ των πραγμάτων σε δύο
  μεγάλες παρατάξεις,στην ομάδα των πιστών του Φωτός και στους οπαδούς του Σκότους.Οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες θα είναι μεγάλες.

  Πλησιάζει όμως και η ώρα που οι Κεραυνοί και οι Φωτιές του Τριαδικού Θεού θα συντρίψουν δια παντός το σκοτάδι.

  Ας φροντίσουμε να είμαστε στην σωστή πλευρά !!!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.