Κολπάκι των Γερμανών που κατέχουν τον ΟΤΕ για να δώσουν δωράκια στους εργολάβους…


Η διοίκηση του ΟΤΕ αποφάσισε αιφνιδιαστικά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, να διαλύσει το τεχνικό προσωπικό που ασχολείται με το υπόγειο δίκτυο του ΟΤΕ. Δηλαδή που φτιάχνει τα υπόγεια καλώδια, άρσεις βλαβών κ.λ.π.

Τα συγκροτημένα συνεργεία καλωδιακών βλαβών  δουλεύουν νυχθημερόν ιδιαίτερα το χειμώνα  με τις νεροποντές γιατί το απαρχαιωμένο δίκτυο παθαίνει ζημιές με την πρώτη νεροποντή για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών.

Η διοίκηση επειδή θέλει να τα δώσει σε εργολάβους, αποφάσισε αιφνιδιαστικά να διαλύσει το συγκρότημα των καλωδιακών βλαβών διασκορπίζοντας το προσωπικό σε όλη την Αττική.

Το επόμενο βήμα είναι να δώσει όλο το τεχνικό έργο σε εργολάβους οι οποίοι ούτε την εμπειρία, ούτε την τεχνογνωσία έχουν με ότι αυτό συνεπάγεται για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών, την ποιότητα των τηλεπικοινωνιών και πολύ δε περισσότερο τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Στα πλαίσια αυτά η ΠΕΤ-ΟΤΕ αποφάσισε δύο 24ωρες Απεργίες την Δευτέρα 16/12 και την Τρίτη 17/12 καλώντας όλους τα μέλη της σε συγκέντρωση την Δευτέρα και την Τρίτη στις 08.00 στο Διοικητικό Μέγαρο  του ΟΤΕ.

Το Δ.Σ θα συνεδριάσει εκ’ νέου την Τρίτη για κλιμάκωση του αγώνα.

ΠΕΤ ΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.