ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΕΡΙΤ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ;


kapsis889984dfoΤην άμεση ενεργοποίηση, από 1η Ιανουαρίου, του ανταποδοτικού τέλους για τη ΝΕΡΙΤ, το ύψος του οποίο υπολογίζεται στα 3 ευρώ, ζητά το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με τη Real News.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα εντός των επομένων δέκα ημερών αναμένεται να κατατεθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση, καθώς το υπουργείο δεν θέλει να χαθούν έσοδα.

Για αυτόν το λόγο επισπεύδεται κατά τρεις μήνες και η μετάβαση από τη «μεταβατική» Δημόσια Τηλεόραση στη ΝΕΡΙΤ, ώστε η κυβέρνηση επιλύσει τα θεσμικά κενά που προκαλεί το ιδιότυπο καθεστώς λειτουργίας της.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν αποκλείεται από την 1η Ιανουαρίου το λογότυπο της ΔΤ να αντικατασταθεί με αυτό της ΝΕΡΙΤ, αν κριθεί νομικά αναγκαίο. Η ΝΕΡΙΤ δηλαδή θα πάρει τη συχνότητα και θα συνεχίζει να λειτουργεί με το προσωπικό της ΔΤ, το οποίο, όπως αναφέρει η Real News, θα ενοικιάζει μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προσλήψεων και δημιουργίας νέου προγράμματος.

Το πέρασμα από τη ΔΤ στη ΝΕΡΙΤ θα γίνει δηλαδή σε δύο φάσεις: μια στα χαρτιά την πρωτοχρονιά και μια τον Μάρτιο, όταν σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα υπάρξει η πλήρης λειτουργία του νέου τηλεοπτικού φορέα με νέο πρόγραμμα.

tvxs.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.