Με το κίνημα δεν πληρώνω και ο Michel… Liapis!


Γράφει η Μιχαλού

Τι παιδί κι αυτός ο Λιάπης… Και να φανταστεί κανείς ότι ήταν και Υπουργός Μεταφορών και είχε μεσολαβήσει κιόλας για να δοθεί κλήση στον τότε νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, επειδή οδηγούσε μηχανή χωρίς κράνος!!!

Μιλάμε για την απόλυτη ειρωνεία… Με εισόδημα 120.000 ευρώ το χρόνο ήθελε να γλιτώσει το φόρο πολυτελούς διαβίωσης και τέλη κυκλοφορίας για το πολυτελές τζίπ του!!

Έτσι για να γλιτώσει φόρους κατέθεσε τις πινακίδες και έφτιαξε πλαστές… Μιλάμε για τη λογική του «τζάμπα» σε συνδυασμό με το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε» η οποία δημιουργεί τους… Λιάπηδες όλης της χώρας.

Η λογική της πράξης του πρώην Υπουργού, του ανθρώπου που επί χρόνια νομοθετούσε και τώρα εμείς εφαρμόζουμε τους νόμους του, δεν έχει καμία εξήγηση και καμία δικαιολογία. Η μήπως έχει; Είναι αυτή η λογική που μας ανέπτυξε ο Πάγκαλος το «μαζί τα φάγαμε»!!! Ο οποίος τώρα καταλαβαίνουμε ότι μιλούσε για τα πολιτικά του φιλαράκια… Τώρα αύριο μεθαύριο θα ακούσουμε και το «Μαζί τις ξεβιδώσαμε όλοι τις πινακίδες μας…».

Άλλωστε ήδη ακούγεται να λένε ότι ο άνθρωπος τι να κάνει και αυτός συνταξιούχος. Θύμα της κρίσης όπως η μάνα του Στουρνάρα!!! Και ναι το μνημόνιο οδήγησε τον Λιάπη στην εξαθλίωση και στην παρανομία!!!

Ο «πειρατής» των δρόμων αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα των πολιτικών που μας κάνουν κουμάντο τις τελευταίες δεκαετίες … Είναι ο τύπος που θεωρεί ότι είναι κάποιος και ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο. Έχουμε δει βέβαια και άλλα τέτοια παραδείγματα στο παρελθόν… Θυμηθείτε τον Κίμωνα Κουλούρη που έβριζε τους τροχονόμους.

το Ποντίκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.