Γερμανία: Ο μεγαλύτερος τζαμπατζής


Ποιός θα σταματήσει τη Γερμανία, Γερμανία, διεθνής οικονομία, απειλή για την διεθνή οικονομία, pentapostagma.grΤου Λεωνίδα Βατικιώτη – “Επίκαιρα”
Ουδέποτε η Γερμανία θα είχε φτάσει στη θέση της οικονομικής ατμομηχανής της Γηραιάς Ηπείρου, αν αλλεπάλληλες φορές δεν είχε σβήσει τα χρέη της προς άλλες χώρες της Ευρώπης.

Αθέτησε τις υποχρεώσεις της είτε κοινή συναινέσει, όπως συνέβη, για παράδειγμα, με τη Συμφωνία του Λονδίνου που υπογράφηκε το 1953, είτε μονομερώς, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της διεθνείς αποφάσεις, όπως συνέβη με τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ελλάδα, που είναι η μοναδική χώρα στην οποία δεν κατέβαλε τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές που πραγματοποίησαν οι ναζί.

Έτσι η Γερμανία, που τώρα αρνείται ακόμη και να συζητήσει οποιοδήποτε σχέδιο «κουρέματος» του ελληνικού δημόσιου χρέους επικαλούμενη το συμφέρον των Γερμανών φορολογουμένων, οφείλει στην Ελλάδα ένα ποσό που, σύμφωνα με αρθρογραφία του οικονομολόγου και συμβούλου της γαλλικής κυβέρνησης Ζακ Ντελπλά, ανέρχεται σε σημερινούς όρους στα 575 δις ευρώ! Χρήματα που είναι σχεδόν διπλάσια του ύψους του ελληνικού δημόσιου χρέους και το Δ’ Ράιχ μονομερώς αρνείται να καταβάλει κατά παράβαση αλλεπάλληλων δικαστικών αποφάσεων.

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Γερμανία: Ο μεγαλύτερος τζαμπατζής

  1. Ὁ/ἡ Πυθία γράφει:

    Έτσι εξηγείται γιατί αποφάσισαν να μας εξοντώσουν οικονομικά! “Ποιά είναι τα μεγαλύτερα κορόιδα της Ευρώπης; Σ’ αυτούς θα την πέσουμε.”

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.