ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΕΦΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ… «ΝΕΦΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ»


Γράφει ο Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης

Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ

Ανήμερα Χριστούγεννα η επιτροπή Υπουργών Οικονομικών, Περιβάλλοντος  και Υγείας, επιμένουν να αγωνίζονται για την εξασφάλιση του έστω και ψεύτικου πρωτογενούς πλεονάσματος καιαποφάσισαν  να καταδικάσουν εκατομμύρια Έλληνες σε θάνατο… από το κρύο, αφού επιμένουν στο μέτρο της εξομοίωσης του φόρου στα καύσιμα, ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ και φυσικά δεν είναι εξωγήινοι, μάλλον για ανάλγητα ανθρωποειδή, πολιτικά τέρατα μου μοιάζουν!!!

Μετά την σύσκεψη, ο Γ. Στουρνάρας επέμεινε ότι « …το μέτρο είναι πετυχημένο. Πατάξαμε το λαθρεμπόριο στα καύσιμα και αυτός είναι ο στόχος. Η θεραπεία δεν είναι η μείωση της τιμής» και αποφάσισαν…  ομόφωνα και μνημονιακά, με την «ευαισθησία» της βαρβαρότητας του μνημονίου που θαυμάζουν,  (χωρίς ντροπή…) να συνεχιστεί η εφαρμογή του.

Και ως ακραία λαϊκίστικη δήλωση, συνέχισε: «αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, αλλά η θεραπεία δεν είναι η μείωση της τιμής», διότι, «έτσι ανοίγουμε ένα παράθυρο στο λαθρεμπόριο καυσίμων και δίνουμε σε όλους ανεξαιρέτως το επίδομα θέρμανσης, ακόμη και, στην ακραία περίπτωση, για θέρμανση πισίνας. Εμείς θέλουμε να επιδοτήσουμε τους φτωχότερους». 

Ακραίος λαϊκισμός του… «τεχνοκράτη»!!!

αν αυτό δεν είναι λαϊκισμός τότε τι είναι;;; είναι  ο ορισμός του λαϊκισμού και της αποκτήνωσης!!!    ένα ανθρωπόμορφο θηρίο που στα όρια της πολιτικής βαρβαρότητας και της αναλγησίας,συγκρίνει και τιμωρεί χιλιάδες ανθρώπους που πεθαίνουν από πείνα , κακοφαγία ,ασιτία, κρύο ή έλλειψη στέγης, θέρμανσης και υγειονομικής περίθαλψης …με τους ελάχιστους που ενδεχομένως διαθέτουν θερμαινόμενη πισίνα… η απόλυτη αναλγησία , που ψευτοκλαίει δήθεν για τον φτωχότερο…. ΝΤΡΟΠΗ… πόσοι έχουν ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα ως αντίμετρο αυτών που κοιμούνται ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ και τροφή στα πεζοδρόμια;;;;

Και επειδή μπορεί να μην το πρόσεξαν ΣΗΜΕΡΑ μόνο, Χριστούγεννα, πέθαναν αβοήθητοι ΤΡΕΙΣ συμπολίτες μας…  από το κρύο, την πείνα, την ανέλεγκτη ασθένεια, την πυρκαγιά αποδεδειγμένα (μπορεί και άλλοι που δεν δημοσιοποιήθηκαν),

Αυτό σε ποιο succes story, σε ποια πολιτική οικονομική επιτυχία καταγράφεται, σε ποιο πρωτογενές πλεόνασμα;;; με ποια ποσοστά;;; μπορεί να είναι σωστά τα στατιστικά που μετράνε αλλά οι «ψυχές ΔΕΝ είναι αριθμοί…»

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΕΦΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ… «ΝΕΦΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ»

  1. Ὁ/ἡ Charidimos Samios γράφει:

    ΑΝΤΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΩΦΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ” ΠΑΤΡΙΔΑ ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ” ΟΙΚΟΝΟΜΑ ” ! ! ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ” ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ! ! !

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.