Τί κομματοκρατία είν’ αυτή, ενωμένη, δυνατή !!!


goldenwcΌθων Ιακωβίδης

Ο Τομπούλογλου (Διοικητής του Νοσοκομείου “Αγλαΐα Κυριακού που πιάστηκε με τα λεφτά στο χέρι) περιέγραψε γλαφυρότατα τη σημερινή (και παντοτινή) κατάσταση της κομματοκρατίας: «Δεν είμαι εγώ μαλάκας να κονομάνε ΟΛΟΙ από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μια αυτή την εποχή», είπε το παλικάρι.

Των λόγων του το αληθές, έρχονται να σφραγίσουν οι φορολογικές δηλώσεις της Αριστεροδέξιας πολιτικής Ολιγαρχίας, όπου φιγουράρουν (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) όλα τα μούτρα του κοινοβουλίου, με καταθέσεις και σπίτια εκατοντάδων εκατομμυρίων !!!

Για να μη μιλήσουμε για τον Λιάπη, που από κοτζάμ Υπουργός Συγκοινωνιών (με ύποπτες συναναστροφές και βόλτες στις Ελβετικές Άλπεις με Χριστοφοράκο/Ziemens)και συγγραφέας του φιλοσοφικού πονήματος «Για Ένα Νέο Ήθος», πλαστογραφεί τις πινακίδες του αυτοκινήτου του !!!, να μη μιλήσουμε για τις μίζες δεκάδων εκατομμυρίων του (υποδιευθυντή του Γραφείου εξοπλισμών) Καντά που δείχνουν το μέγεθος της μίζας των ανωτέρων του, να μη μιλήσουμε για τα τέρατα που έχει ξεβράσει η Τσοχατζοπουλιάδα, ενώ τυπώνεται η συνέχειά της, Παπαντωνιάδα και άλλα και άλλα, πολύ πιό μεγάλα….

Και ο (σοφός;;;) λαός, επιμένει: – Ναί, αυτούς θέλω να με κυβερνάνε !!!

Αυτά, με κάνουν να σκέπτομαι: Μήπως είναι η ώρα να ξεκινήσει ένα μεγάλο ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ;;;; Ακούω γνώμες…..

Διότι, με τά τσιτάτα της Δεξιάς και της Αριστεράς, χάθηκε εντελώς κάθε ίχνος λογικής από την πορεία της κοινωνίας. Και, κοινωνία που πορεύεται χωρίς λογική, πορεύεται με βεβαιότητα προς την τέλεια καταστροφή της…

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.