ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!!! ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΥΠΝΑ!!!


Η ΕΥΠ είχε ενημερώσει λεπτομερώς Σημίτη-Καραμανλή και Παπανδρέου για τις μίζες στα εξοπλιστικά

16294959_78140_eyp_limghandler

Τα απόρρητα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΥΠ που πήγαιναν καθημερινά στο Μαξίμου για την ενημέρωση του πρωθυπουργού, καίνε στη κυριολεξία Σημίτη-Καραμανλή και Παπανδρέου.
Όπως αποκαλύπτει ο Lykavitos, στα απόρρητα ενημερωτικά σημειώματα που έφθαναν καθημερινά στο Μαξίμου, περιλαμβάνονταν τεκμηριωμένα στοιχεία για μαύρους λογαριασμούς, πολιτικά πρόσωπα και κρατικούς αξιωματούχους που εμπλέκονταν στο γιγαντιαίο σκάνδαλο. Το καυτό υλικό συνοδεύονταν ακόμα και με φωτογραφικά ντοκουμέντα, που απεικόνιζαν βίλες-φρούρια, όπως αυτή της Ιθάκης, οι οποίες ανήκαν σε off shore που είχαν στήσει μεσάζοντες οπλικών συστημάτων και προορίζονταν για δώρο σε πολιτικούς.
Ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μπλόκαρε κάθε απόπειρα διαλεύκανσης του σκανδάλου, γιατί όπως έλεγε σε στενούς συνεργάτες του «θα ανοίξει μια μαύρη τρύπα και θα καταπιεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα».
Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος έθαψε το φάκελο με τις μίζες που έπεσαν για τους TOR M1, τα Kornet και τους S-300 για να μην διαταραχθούν, όπως έλεγε, οι σχέσεις της χώρας με τη Ρωσία.
Υπέρ της συγκάλυψης του γιγαντιαίου σκανδάλου λειτούργησε και οΓιώργος Παπανδρέου, με μοναδική εξαίρεση τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον οποίο έδωσε στη κυριολεξία για να τον τιμωρήσει επειδή είχε στηρίξει τη Δήμητρα Λιάνη.
Οι ευθύνες των τριών πρωθυπουργών είναι εγκληματικές και γι΄ αυτό θα πρέπει η Δικαιοσύνη να αναζητήσει και να κατασχέσει τα ενημερωτικά σημειώματα που έστελνε καθημερινά η ΕΥΠ στους τρείς πρώην πρωθυπουργούς

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!!! ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΥΠΝΑ!!!

  1. Ὁ/ἡ Πυθία γράφει:

    Η “Δικαιοσύνη” δεν κοιμάται – αποδείχτηκε με την άμεση αντίδραση στην περικοπή μισθών της – απλά είναι τόσο μπουκωμένη που δεν μπορεί να μιλήσει.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.