Ευρωσκεπτικισμός είναι το νέο στην Χώρα μας!


1466152_10152158584262491_551891156_nΑυτό που έχει αλλάξει στην κοινωνία είναι ο ευρωσκεπτικισμός και γι αυτό που συμβαίνει δουλέψαμε με δουλειά στο πεδίο.

Αυτό που έχει αλλάξει και δεν το βλέπεις φίλε μνημονιακέ  (ξέρεις εσύ  που με ρωτάς να σου δείξω το νέο) είναι ότι ο Έλληνας μαθαίνει να σκέπτεται και να αντιδρά, ατσαλώνεται και ετοιμαζεται να μετρηθεί με το καιρό.  Αυτό αλλάζει,  κι όσο αυτό αλλάζει και κινούμαστε προς μια πιο επιλεκτική σχέση με  το  χρεοκοπημένο σήμερα και την ΕΕ δεν φοβούμαστε τίποτα είτε μέσα είτε έξω από αυτή.

Δεν με ενδιαφέρει το νόμισμα. Με ενδιαφέρει να διεκδικούμε στην Ευρώπη το μέλλον μας με τον καλύτερο τρόπο. Όταν φτάσουμε εκεί με ψυχή, τότε θα έχουμε ήδη μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη και στο κόσμο και το ευρώ θα είναι αδιάφορο. Θα είναι απλώς το μέσο που κάποτε μας τρόμαζε. Τότε ή αυτό θα ζητήζουμε να αλλάξει και να προσαρμοστεί ή θα μπει στο  χρονοντούλαπο της ιστορίας μας ως ένα εργαλείο βασανισμου μιας ακόμη χούντας από το παρελθόν της.

Αυτή είναι η πρόοδος που συντελείται διότι αυτό  Ζητήσαμε να γίνει. Αυτό είναι  το κάρο που κόλλησε και  πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη να σπρώξουμε  να ξεκολλήσει

Όμως αυτό είναι που πολεμάτε όλοι εσείς με τον Φόβο.

Αυτό το “ψύχωμα” του Ελληνικού λάου και των νέων παλεύετε να λυγίσετε και να ποτίσετε και την επόμενη γενιά ραγιαδισμό. Θέλετε μια ακόμη γενιά που δεν σκέφτεται που δεν αντιδρά, που δεν παράγει, που φεύγει ηττημένη εκτός Ελλάδος, που φοβάται, που αναζητά την ασφάλεια της μέσα από μια λιγότερη Ελλάδα στην Λάθος Ευρώπη της Γερμανικής κυριαρχίας.

Θέλετε μια χώρα χρεοκοπημένη και Έλληνες πάμφτωχους και εξαθλιωμένους που θα τρέχουν στα κομματικά σας γραφεία για μια θέση στο δημόσιο. Θέλετε μια Ελλάδα ελεγχόμενη και μικρή για να πηγαίνετε  δεμένη κάθε τόσο σε κάποιον ισχυρό Ευρωπαίο που θα σας δίνει  μίζες. Θέλετε μια Ελλάδα μικρή και ελεγχόμενη από εσάς ακομη κι αν στηρίζεστε σε ξένες πλάτες. Θέλετε μια Ελλάδα των ημετέρων και των φίλων όπου το κάθε λαμογιο θα σας μοιράζει τα δις από την τράπεζα που τον βάλετε πρόεδρο. Παράσιτα

Δεν είναι  μόνο ότι έχετε γεράσει. Έχετε πεθάνει και μας τραβάτε κάτω μέσα στο τάφο σας καθώς ζητάμε ανάσες .  Ντροπή σας. Όταν μετά από 4-5 χρόνια όλα αυτά θα είναι μακριά τότε μόνο η ντροπή σας θα μεγαλώνει όσο οι νέοι μας θα μεγαλώνουν με τον αγώνα τους την Ελλάδα.

eurosceptics GR

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.