Ο Παπανδρέου το φορολόγιο ο Σαμαράς το περιουσιολόγιο και ο Τσίπρας το νεκρολόγιο


Σαν λυσσασμένοι σκύλοι, δεξιοί κεντρώοι αριστεροί άδουλοι βουλευτές σε συγχορδία με τους συστημικούς δημοσιοκάφρους των ΜΜΕ της διαπλοκής, έχοντας επί χρόνια μάθει να ζουν εις βάρος του Έλληνα παραγωγού του οποίου έχουν φορολογήσει και τον αέρα που αναπνέει, αφού εξάντλησαν  φορολογικά και το τελευταίο ευρώ, τώρα θα βάλουν χέρι και στους καρπούς των δέντρων,  στην αποθήκη  και στα αυγά που κάνουν οι κότες στον κήπο, μέσο του περιουσιολογίου.

Το κράτος δεν πτώχευσε γιατί οι έλληνες δεν πλήρωναν φόρους.

Το κράτος πτώχευσε γιατί αυτοί που ήταν υπεύθυνοι για την ορθή διαχείριση των φόρων, δεν ήταν ούτε έντιμοι ούτε άξιοι.

Αυτοί δεν ξόδευαν όσα έπρεπε, αλλά ξόδευαν όσα έβλεπαν.

Αυτοί δεν ρωτούσαν πόσο κοστίζουν τα εξοπλιστικά οι δρόμοι ή οι προμήθειες, αυτοί ρωτούσαν πόσα είναι στα ταμεία  και πόσα μπορούν να δανειστούν,  για να τα ξοδεύουν σε εξοπλιστικά δρόμους  προμήθειες μίζες.

Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Αυτοί τα μοιράζονταν μεταξύ τους.

Ενδεχομένως να ήταν και προς όφελος του έθνους το γεγονός ότι κάποιοι δεν πλήρωναν τους φόρους, γιατί αν στα ταμεία του κράτους υπήρχαν περισσότερα χρήματα τα προηγούμενα χρόνια σήμερα θα χρωστούσαμε ακόμη περισσότερα, γιατί θα είχαν πάρει και περισσότερα δάνεια.

Αυτούς ποτέ δεν τους ενδιέφερε η παραγωγή πλούτου, τους ενδιέφερε μόνο η αρπαγή  του δικού μας πλούτου.

Στην  Ελλάδα δεν υπήρξαν ποτέ ούτε ξεχωριστά κόμματα, ούτε ξεχωριστοί πολιτικοί, ούτε ξεχωριστοί δημοσιογράφοι .

Το μόνο που υπήρξε ήταν ένα αλληλοϋποστηριζόμενο σύστημα ανταλλαγής ρόλων, που στόχο είχαν και έχουν την υφαρπαγή  προς ιδίων όφελος ,  του ατομικού πλούτου των πολιτών  μέσο των φόρων  μέχρι τώρα και την υφαρπαγή των ατομικών περιουσιών μέσο του περιουσιολογίου, από τώρα και μετά.

Τον ποιο βρώμικο και ύπουλο ρόλο σε αυτό το αντεθνικό αλληλοϋποστηριζόμενο σύστημα τον έχει παίξει η αριστερά, η οποία έχοντας δόλια αναλάβει τον ρόλο του υποστηρικτή του λαού, κατάφερε να πείσει τον λαό να μην αγαπά τον πλούτο,  την ατομική δημιουργία, την πατρίδα,  το χώμα που ζει, την πατρίδα των παιδιών του, και που τελικά μετέτρεψε τους έλληνες σε άβουλα όντα που μισούν την ατομική δράση δημιουργία  παραγωγή πλούτου και την πατρίδα τους.

Χτες ο Παπανδρέου έφτιαξε το φορολόγιο, σήμερα ο Σαμαράς φτιάχνει το περιουσιολόγιο, αύριο θα έρθει ο προστάτης Τσίπρας για να μας προσφέρει το Νεκρολόγιο, γιατί αυτός είναι ο ρόλος που έχει αναλάβει.

Το περιουσιολόγιο προβλέπει και  καταγραφή των καρπών που έχουν επάνω τα δέντρα, των σπόρων που έχει κάποιος φυτεύσει, των καρπών που έχει κάποιος στην αποθήκη του, τις κότες και τον αριθμό των αυγών που κάνουν, κτλ κτλ !!!

Τον Παπανδρέου  τον ψηφίσαμε γιατί μας είπε ψέματα και εξαπατηθήκαμε! 

Τον Σαμαρά τον ψηφίσαμε γιατί και αυτός μας είπε ψέματα και εξαπατηθήκαμε!

Τώρα θα ψηφίσουμε τον Τσίπρα;;;  ξέροντας  από πριν  ότι είναι υπέρ και του φορολόγιου, του περιουσιολόγιου, και εναντίων του ατομικού πλούτου και δημιουργίας!!!

Για το νεκρολόγιο βέβαια δεν μας έχει πει ότι είναι υπέρ,,,, όμως για μια φορά, έστω στο παραπέντε ας προβλέψουμε και κάτι!!!

Εγώ δεν τον ψηφίζω, γιατί δεν πιστεύω στην δημιουργικότητα και καλή πρόθεση των άλλων, πιστεύω στην δική μου δημιουργικότητα, εσείς ας περιμένετε τον Τσίπρα να σας ευλογήσει τους πέντε άρτους να γίνουν δέκα.

Το μέλλον της πατρίδας απαιτεί αυτόβουλη ατομική δημιουργία και ευθύνη, η συλλογικότητα παραπέμπει σε κοπάδι προβάτων που αναζητούν κτηνοτρόφο.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ο Παπανδρέου το φορολόγιο ο Σαμαράς το περιουσιολόγιο και ο Τσίπρας το νεκρολόγιο

 1. Ὁ/ἡ ΕΛΙΣΑΒΕΤ γράφει:

  ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΟΠΛΕΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ.

  ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΙΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

  ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΕΙ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΟΥΝ Η ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΛΑ ΤΑ
  ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
  ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

  ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΤΑ 130 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 170 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
  ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.