Οι… χρήσιμοι τρομοκράτες…


Παλιά, όταν κάποια απ’ τις κυβερνήσεις του ΠαΣοΚ βρισκόταν πολιτικά στριμωγμένη, κατάπαράδοξο τρόπο ένα τρομοκρατικό χτύπημα (κατά προτίμηση της 17Ν), άλλαζε την καθημερινή ατζέντα, κι έστρεφε την προσοχή των ΜΜΕ και των πολιτών προς τα ‘κεί!

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δηλαδή είτε με κάποια δολοφονία από “αγνώστους” (ακροδεξιούς;παρακρατικούς😉, είτε πρόσφατα με την ”απόδραση” τρομοκράτη-εκτελεστή της 17Ν (και άρα εν δυνάμει κίνδυνο(;))..
 
Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται τον τελευταίο ένα-ενάμισι χρόνο με την κυβέρνηση του μνημονιακού τόξου: 
Η μπάλα, επικοινωνιακά, πετιέται στην εξέδρα!… 

Κι ενώ όλοι κατηγορούν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι προσπαθεί να αντιγράψει τρόπους και πολιτικές του Μεγάλου εκείνου Τυχοδιώκτη και ιδρυτή του ΠαΣοΚ
Α ντιθέτως βλέπουμε ότι εκείνος που προσπαθεί να ξεσηκώσει τα χούγια και τις πρακτικές εκείνου,είναι ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού και φερέφωνο της τρόϊκας!

Το κακό βέβαια για τον “πρωθυπουργό” είναι ότι, ενώ προσπαθεί να αντιγράψει τον ολετήρα εκείνον,δεν διαθέτει και το ταλέντο εκείνου, τόσο στα ψέματα και στην δημαγωγία, όσο και στην ευχέρεια του να είναι προνομιακός συνομιλητής, κάποιων έστω, “κύκλων” στο εξωτερικό!

Με δυό λόγια, εκείνον κάποιοι τον υπολόγιζαν, ενώ τούτον εδώ, όλοι, μέσα-έξω, τον θεωρούν ωςαναλώσιμο, και ως τον “χρήσιμο ηλίθιο” που θα κάνει την βρώμικη δουλειά, και μετά θα τον πετάξουν στ’ αζήτητα!

Οι “κορώνες” του περί τρομοκρατίας, ακροδεξιάς απειλής, θεωρίας τον δύο άκρων, και πρόσφατα περί ευρωεκλογικού τάχα διακυβεύματος(!), μόνον θυμηδία ή οργή μπορούν να προκαλέσουν!

Ανακάλυψε(!) την επικοινωνιακή χρησιμότητα των τρομοκρατών.
Έπεται να ανακαλύψει την συνομωσία του “Κοινού της Σιών”, των Ναϊτών ιπποτών, καθώς και των “Πεφωτισμένων” και ό,τι ακόμα θεωρήσει ότι μπορεί, έστω και για λίγο ακόμα, να τονδιατηρήσει στην εξουσία!

Απολαύστε τον όσο διαρκέσει ακόμα η γελοία του παράσταση…
Λίγους, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ, μήνες

Ουδέν Σχόλιον

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.