Για αυτούς που κοιτάζουν τον ουρανό………


 

 

 

Λίγο πριν ξεπροβάλει η μέρα, λίγο πριν αρχίσει η τρομοκρατία από τα πρωινά κοράκια του γυαλιού, λίγο πριν πιάσουν δουλεία οι φύλακες των αριθμών, λίγο πριν πέσουν τα σφυριά των αποφάσεων πάνω στων θεών τα έδρανα, λίγο πριν ο δολοφόνος ανοίξει το νεκρό του βλέμμα, λίγο πριν η αρρώστια ξυπνήσει μέσα στου παιδόφιλου την κόλαση, λίγο πριν το ψέμα μαγέψει τους ανασφαλείς εραστές του φόβου, λίγο πριν πέσουν τα κάγκελα στα ελεύθερα ιατρικά δωμάτια, λίγο πριν τα τύμπανα του πολέμου χαϊδέψουν των κουφών πολεμιστών τα αυτιά, λίγο πριν ο κόσμος αλλάξει την δική του ίδια φορεσιά, λίγο πριν σκύψεις το κεφάλι σου σκέψου……


 

Κάπου, σε κάποιο μονοπάτι, υπάρχει άλλη μια ψυχή που μπορεί και κοιτάζει τον ουρανό, που μπορεί και ονειρεύται όταν αντικρίζει το ξημέρωμα!!!!

Κάπου, σε κάποια γωνιά του πλανήτη υπάρχει κάποιος που αλλάζει τον κόσμο, κάποιος που τραγουδάει για τον κόσμο, κάποιος που γράφει για την μαγεία αυτού του κόσμου. 

 Κάποιος, κάπου, χαίρεται που αγκάλιασε με τα μάτια του το ουρανό, χαίρεται που άφησε το ξημέρωμα να φωτίσει την καρδιά του!!!!!

ὑπόγεια τάξις

 

Περὶ τοῦ/τῆς: akiser1969

just freedom
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

4 ἀπαντήσεις στὸ Για αυτούς που κοιτάζουν τον ουρανό………

 1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

  Γεια σου Άκη!
  Κάπου κάποιο παιδί μετράει τ’ άστρα(Λουντέμης)
  Δυστυχώς, φίλε μου, ο κόσμος αναπτύχθηκε στραβά και οι μηχανισμοί αυτοπροστασίας αυτού του γνωστού μας από τις πέντε αισθήσεις σύμπαντος φοβούμαι πως θα λειτουργήσουν επί δικαίων και αδίκων. Χαμένη υπόθεση κι ας υπάρχουν οάσεις ανθρωπιάς. Ίσως να αποτελέσουν τη βάση για την επόμενη πορεία του ανθρώπου προς την εναρμόνισή του με τους κανόνες του δημιουργού.
  Σηκώνει μεγάλη, πολύ μεγάλη συζήτηση και χωρίς την Σόφη δεν γίνεται.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Basilias γράφει:

  Σε διαβάζω πάντα, εξαιρετικό!!!!!!!!!!!!
  Κ

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.