Προωθείται συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ


Οι πάντες στα ΜΜΕ από χθες, μιλάνε πλέον ανοιχτά για το μεγάλο συνασπισμό, δηλαδή για συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα κάποιοι προχώρησαν σήμερα και σε ονόματα πιθανών πρωθυπουργών κοινής αποδοχής.

Ποιος άραγε το θέλει αυτό; Μα εμείς οι ίδιοι. Δεν το ξέρατε; Χθεσινή όμως δημοσκόπηση έδειξε ότι περίπου το 60% από εμάς τους ίδιους, επιθυμούμε διακαώς τον μεγάλο συνασπισμό.  Τι θα επιτύχει αυτή η συγκυβέρνηση; Σύμφωνα με τους εμπνευστές της, τη σωτηρία της Ελλάδας. Στην πραγματικότητα όμως, τη σωτηρία του ολιγαρχικού καθεστώτος που προκάλεσε την πτώχευση της Ελλάδας.

Πάντως, εδώ που τα λέμε, σε τι διαφέρουν στα αλήθεια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; Και οι δύο θέλουν πάση θυσία παραμονή της χώρας στην ΕΕ. Και οι δύο θέλουν, πάση θυσία παραμονή της χώρας στο ευρώ. Και οι δύο ποντάρουν στη βαριά φορολογία του λαού. Που είναι η διαφορά τους; Ότι δήθεν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν τους «σκληρούς» μέσα στη Γερμανική Ευρώπη; Ας μην το σχολιάσουμε.

Καλύτερα όμως έτσι, μπας και αντιληφθούν και οι οπαδοί Αριστεράς και Δεξιάς ότι ολόκληρη η πολιτική ελίτ παίζει θέατρο πίσω από την πλάτη του λαού.

hassapis-peter

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.