Επικίνδυνα παιχνίδια στη Θράκη


Δεν θα κουραστούμε να επανερχόμαστε κι” εμείς στο θέμα αυτό ,με την ελπίδα ότι ίσως διακοπεί κάποια στιγμή ο λήθαργος των πολιτικών αστέρων της χώρας μας.

Το θέμα: Η δραστήρια, καλά οργανωμένη πολιτική της Τουρκίας στη Θράκη.

Στην Αθήνα, ο πολιτικός κόσμος και στη συντριπτική πλειοψηφία τους τα μέσα ενημέρωσης δεν μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν με την υπόθεση τη τουρκικής πολιτικής στη Θράκη.

Δυό -τρεις εφημερίδες, και πολύ λίγα, μετρημένα στα δάκτυλα, πολιτικά περιοδικά, παρακολουθούν με αναλυτικά ρεπορτάζ και αναλύσεις τη ζοφερή κατάσταση που διαμορφώνεται στη Θράκη με όσα παράγονται από τις πολιτικές της Άγκυρας.

Κατά τα άλλα σιωπή και πολιτικό ροχαλητό .Ο,τι το καλύτερο γα τη γείτονα χώρα. Με «διοικητήριο» το Γ. Προξενείο Κομοτηνής, με «μουφτήδες» συντονισμένους απόλυτα με την Άγκυρα, με υπηρεσίες πληροφοριών, με τραπεζικές και επιχειρηματικές πολιτικές, με ποικίλες δραστηριότητες οργανώσεων με διεθνή δικτύωση, η Τουρκία εργάζεται μεθοδικά με στόχο τη δημιουργία εκεί ενός «ειδικού καθεστώτος» υπό τουρκική «εποπτεία» σ’ ένα όχι μακρινό μέλλον.

Βασικό εργαλείο αυτής της επιθετικής πολιτικής της Τουρκίας εντός ελληνικού εδάφους είναι η ΑΔΡΑΝΕΙΑ των ελληνικών κυβερνήσεων…
Και το δράμα εξελίσσεται…

Δεν αμφιβάλλουμε βέβαια ,πως όταν κάποια ώρα στη Θράκη το πράγμα «στραβώσει» άσχημα, με την Αγκυρα να συλλέγει πλούσιους καρπούς της πολιτικής της, τότε θα περισσεύουν στην Αθήνα οι κραυγές, οι διαμαρτυρίες και τα κλαψουρίσματα των πολιτικών που σήμερα αδρανούν.

Στο μεταξύ, στη Θράκη, ήδη σημειώνονται κάποιες πρώτες «εντάσεις» από κύκλους «ακραίων», που θέλουν να «αξιοποιήσουν» τις εκεί καταστάσεις.

Μιλάμε για πολύ επικίνδυνα παιχνίδια.

Πυγμή 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.