Μαχαιριά στην Ελλάδα από τον Γερμανό σοσιαλιστή Γκάμπριελ


A570560EE522E09E9F73E049AAD49553«Η Ελλάδα άπτεται περισσότερο της αρμοδιότητας της Παγκόσμιας Τράπεζας, παρά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αφού οι κρατικές δομές εκεί είναι ανύπαρκτες» υποστήριξε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και πρόεδρος του γερμανικού σοασιαλιστικού κόμματος SPD  Ζίγκμαρ Γάμπριελ, σε εκδήλωσητου κόμματος στο Πότσδαμ.

Σημειώνουμε ότι το μεν ΔΝΤ ασχολείται με χώρες που έχουν ισχυρή κρατική δομή και παραγωγικό μηχανισμό, προκειμένου (με το αζημίωτο) να κάνουν τον παραγωγικό μηχανισμό να ξαναπάρει μπρος, ενώ η Παγκόσμια Τράπεζα παρέχει οικονομική και τεχνική βοήθεια σε τριτοκοσμικές χώρες, προκειμένου να στήσουν υποτυπώδεις υποδομές και κυρίως να μειωθεί η φτώχεια τους.

Πέρα από αυτό ο κ. Γκάμπριελ πρόσθεσε, ότι «η Ελλάδα κατόρθωσε να μπει στην Ευρωζώνη μόνο μέσω της παραποίησης όλων των στοιχείων».

Και να σκεφτεί κάποιος ότι το SPD, ήταν προεκλογικά το κόμμα εκείνο που υποστήριζε τον ευρωπαϊκό κοινοτισμό και την έκδοση ευρωομολόγων!!! Η ανάληψη της εξουσίας όμως, αποκάλυψε τα πραγματικά αισθήματα των Γερμανών σοσιαλιστών για τους Έλληνες.

Πέτρος  Χασάπης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.