Ο Γιώργος Παπανδρέου διεκδικεί τα χαστούκια που του αναλογούν


Μερίδιο από την επιτυχία του πρωθυπουργού , Αντώνη Σαμαρά , υποστηρίζει ότι δικαιούται ο πρώην πρωθυπουργός , Γιώργος Παπανδρέου . Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου , η επιτυχία του πρωτογενούς πλεονάσματος οφείλεται , κατά κύριο λόγο , στην…είσοδο της χώρας στο μνημόνιο , γεγονός για το οποίο ευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου αφού αυτός την κανόνισε τη δουλειά .

Ο Γιώργος Παπανδρέου , όντας άθεος , διαφωνεί με τον Αντώνη Σαμαρά ότι ο Θεός και η Παναγιά βοήθησαν ώστε να εξοικονομήσουμε πρωτογενές πλεόνασμα αφού , όπως υποστηρίζει , αν δεν ήταν ο ίδιος στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή , όσο και αν χτυπιόταν ο Θεός και η Παναγιά , μνημόνιο δεν βλέπαμε.

Άλλωστε , όπως υπενθυμίζει ο Γιώργος Παπανδρέου , ο Αντώνης Σαμαράς καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο σε αντίθεση με τον ίδιο που το ψήφισε με χέρια και με πόδια όταν όλος ο κόσμος τον μούντζωνε με χέρια και με πόδια .

Από την άλλη , ο Αντώνης Σαμαράς , απάντησε στον Γιώργο Παπανδρέου ότι η επιτυχία του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη αφού μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο αλλά ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση διοργανώνοντας ένα σωρό θαυματουργά Ζάππεια .

(Για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Παπανδρέου , ο τελευταίος βασιλιάς του Πασοκιστάν , αποδεικνύει πόσο μπροστά βρίσκεται από την εποχή του . Αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών , τώρα . Τα σκληρά , αργότερα .)

ta kourelia tragoudame akoma

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.