Ομολογούν την αποτυχία τους και εκλιπαρούν για τη διάσωσή τους


Γράφει ο Μάγια

Καθημερινά αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει να αποδεικνύει, πως δεν ορρωδεί προ ουδενός. Επιμένει να μάχεται τη λογική, την ηθική, την αξιοπρέπεια και την ελπίδα. Να ταπεινώνει διαρκώς τους πολίτες, να τους ενοχοποιεί για όσα τους κάνει, να τους μέμφεται για να τους κάνει κι άλλα.

Δεν υπάρχει κοινωνικό στρώμα που να μην έχει επιδεινωθεί δραματικά η οικονομική του κατάσταση από το 2010 μέχρι σήμερα, εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής που άσκησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

Στο Μέγαρο Μαξίμου, ομολογώντας την πλήρη εξάρτησή τους από τους δανειστές, προσβλέπουν στην ανοιχτή παρέμβαση των Βρυξελλών και του Βερολίνου υπέρ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Εκλιπαρούν, με τον ραγιαδισμό που τους διακρίνει, την Τρόικα να παρέμβει στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις με στόχο να επηρεαστεί η ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων.

Εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Τρόικα, παραδεχόμενοι ότι έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών. Πως έχουν αποτύχει οικτρά.

Ζητούν εναγωνίως από τους δανειστές να… ευλογήσουν το πλασματικό -και βαμμένο κόκκινο από το αίμα της κοινωνίας- πλεόνασμα, ώστε να εμφανιστεί ως επιβεβαίωση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας της (βάρβαρης) πολιτικής που εφάρμοσαν μέχρι τώρα και ταυτόχρονα να υποσχεθούν-δεσμευτούν για ελάφρυνση του χρέους.

Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους Μαυρογιαλούρους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ είναι να εξαπατήσουν εκ νέου τους πολίτες μέσω της καλλιέργειας τεχνητής ευφορίας και ανέξοδων ελπίδων.

Σαμαράς και Βενιζέλος, δεν θα διστάσουν να πάρουν νέο δάνειο, να υπογράψουν νέο Μνημόνιο, να ξεπουλήσουν ό,τι γουστάρουν να αρπάξουν οι …συνεταίροι μας αρκεί στις εκλογές να μη συντριβούν οι ίδιοι κι ας έχει αποδεκατιστεί η Ελλάδα.

Η κυβέρνηση των εντολοδόχων όσες αλχημείες και αθλιότητες κι αν μηχανευτεί δεν θα αποφύγει την κατάρρευσής της στις ευρωκάλπες.

Και τούτο επειδή κάθε μέρα, που παραμένει στην εξουσία, η δημοσιονομική κατάρρευση συνεχίζεται, το χρέος φουσκώνει, οι φόροι αυξάνονται και πληθύνονται, το ΑΕΠ μικραίνει, και η ανεργία τρομάζει!

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.