Ισχυροποιούν τη Χρυσή Αυγή μέσα στο λαό


Μόνο πολιτικά ανόητος δεν μπορεί να καταλάβει ότι η συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος απέναντι στη ΧΑ, ισχυροποιεί την παρουσία της στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Όταν από το ένα μέρος έχεις ένα νεοναζιστικό κόμμα που ο μόνος πολιτικός λόγος του είναι το«κάτω οι κλέφτες» και όταν από το άλλο έχεις το ίδιο το κατηγορούμενο πολιτικό σύστημα, που πτώχευσε τη χώρα και παρέδωσε την εθνική κυριαρχία, να το διώκει με τον τρόπο που το διώκει, τότε είναι βέβαιο ότι δημιουργείς μια ενσυνείδητη νεοναζιστική λαϊκή βάση.

Παρακολουθούμε, μέσα από τις επίσημες τουλάχιστον δημοσκοπήσεις, ότι η ΧΑ παγιώνεται γύρω στο 10% που αντιστοιχεί περίπου σε ένα εκατομμύριο Έλληνες ενήλικες ψηφοφόρους. Χώρια τη νεολαία που ακολουθεί. Αντιλαμβάνεται άραγε κάποιος τι θα σημάνει να δημιουργήσεις ένα εκατομμύριο ενσυνείδητους νεοναζί;;; Αυτό δυστυχώς θα συμβεί, όσο το πολιτικό σύστημα αρνείται να αντιμετωπίσει τη ΧΑ με πολιτικούς όρους και καταφεύγει στις ποινικές διώξεις.
Όλοι αυτοί που ψηφίζουν ΧΑ, είτε γιατί είναι εκνευρισμένοι, είτε γιατί θέλουν πρόσκαιρα να την χρησιμοποιήσουν ως καταλύτη ανατροπής του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, θα μετατραπούν πολύ γρήγορα, σε ενσυνείδητους νεοναζί, όσο το κατηγορούμενο πολιτικό σύστημα, αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του με αυτόν τον τρόπο.

Πιστεύει εξάλλου άραγε κανείς αφελής, ότι θα εξαλείψει τον ανερχόμενο εθνικισμό, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί η ΧΑ, όταν απέναντι υπάρχει μια συνεχώς επιτιθέμενη παγκοσμιοποίηση που διαλύει το ελληνικό εθνικό κράτος; Όχι βέβαια.

Πιστεύει άραγε κανείς, έπειτα από την άνοδο των νεοναζί στην Ουκρανία, με τις ευλογίες του Δ΄ Ράϊχ, ότι η γερμανική ελίτ είναι στην πραγματικότητα αντίθετη με την άνοδο στην Ελλάδα των ζηλωτών του ναζισμού;;;

Πιστεύει άραγε κανείς ότι η διεθνής ελίτ δεν τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση για την άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα, γιατί έτσι θα μπορέσει την κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσει τον ναζιστικό κίνδυνο για να επέμβει στην Ελλάδα ή να την διαμελίσει;;

Απορούμε, γιατί το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να αντιληφθεί τους πιο πάνω κινδύνους και αντί να σπεύσει να απλώσει τη δημοκρατία στο λαό και να κάνει τους πολίτες συμμέτοχους στο δημοκρατικό παιχνίδι, κάτι που θα εξαλείψει αυτόματα το φαινόμενο του ναζισμού, αντίθετα φέρεται εντελώς αντισυνταγματικά και ολοκληρωτικά, ενισχύοντας την άνοδό του στην Ελλάδα.

Αν δεν το κάνουν ενσυνείδητα, τότε είναι εντελώς επικίνδυνοι, ακολουθώντας τις συμβουλές αυτών που θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα.

hassapis-peter

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ισχυροποιούν τη Χρυσή Αυγή μέσα στο λαό

  1. Ὁ/ἡ Πυθία γράφει:

    Μόνο πολιτικά ανόητος… Έτσι αρχίζεις, και προχωράς να αποδείξεις ότι οι Έλληνες θα μεταβληθούν σε νεοναζί τύπου “επαναστατών” της Ουκρανίας. Συμφωνώ μαζί σου ότι η πιθανότητα είναι πολύ μεγάλη, συνεπώς στην πλειοψηφία τους οι Έλληνες είναι πολιτικά ανόητοι. Αξίζει, λοιπόν, μια τέτοια χώρα και τέτοια κληρονομιά σε πολιτικά ανόητους; Όχι, βέβαια!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.