Επαναστάτησαν για να… καταστραφούν!


Ουκρανία: Μία «επανάσταση» που οδηγεί σε υποδούλωση και πολλά δεινά

  • Τα οικονομικά «αντίμετρα» του Πούτιν μπορούν να ρίξουν την Ουκρανία σε πλήρη φτώχεια, να την εξαναγκάσουν να παραδοθεί στις διαθέσεις των δυτικών και μετά από μία διχοτόμη της να καταστεί χώρα σε μόνιμη και απόλυτη φτώχεια, απόλυτα εξαρτώμενη από τις διαθέσεις εκείνων που την “έσπρωξαν” στην αυτοκαταστροφή της, αλλά και από την πανίσχυρη Ρωσία η οποία είναι σε θέση να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους αμφισβήτησαν την δύναμή της…

Άθλιο το παιχνίδι της Δύσης στην πλάτη της Ουκρανίας εναντίον του πανίσχυρου Πούτιν

Η τύχη της Ουκρανίας συνδέεται με την εξάρτησή της από το ρωσικό φυσικό αέριο και τα έσοδα που συγκεντρώνει μέσω της μεταφοράς του αερίου προς την Ευρώπη.

Η Ευρώπη, επίσης, εξαρτάται από το ρωσικό φυσικό αέριο, επιβάλλοντας ήπιες κυρώσεις στην Ουκρανία, όπως τον περιορισμό στην χορήγηση θεωρήσεων, εστιάζοντας σε κυρώσεις κυρίως κατά δημόσιων λειτουργών, φροντίζοντας παράλληλα όμως να μην «προσβάλλει» την Ρωσία με κυρώσεις που έχουν «πάρα πολύ πικάντικη γεύση».

Λόγω της συγκρατημένης γραμμής της Ευρώπης ενάντια στην κυβέρνηση του Γιανουκόβιτς, η εβραία στην καταγωγή Victoria Nuland (γεννημένη στο Nudelman) δήλωσε πριν λίγες ημέρες «F@#k the EU».

Παρά το γεγονός που μία Εβραία b#@ch μιλώντας εξ ονόματος μιας «εβραιο-εξαρτώμενης Αμερικής» (Jew-ruled America), ο Πούτιν θα προστατεύσει τα συμφέροντα της Ρωσίας στην Ουκρανία και θα κερδίσει στο τέλος «το παιχνίδι». Είναι πιο έξυπνος από τους Εβραίους που μαστίζονται με θείες κατάρες και νευρώσεις.

Σύμφωνα με τον εχθρικό προς τον Πούτιν τύπο παραλείπεται να αναφερθούν σε όλα τα «σημαντικά πράγματα» της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της «κακής» Gazprom, είναι ότι Γιανουκόβιτς έκλεισε συμφωνία εξόρυξης πετρελαίου με την μέθοδο Fracking (χάρη στο fracking, μπορούμε να “βομβαρδίσουμε” το έδαφος με κάποιες χημικές ουσίες, που προκαλούν χημική αντίδραση και διασπούν τα πετρώματα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το πετρέλαιο που “κρυβόταν” μέσα τους), με τη Chevron και την Shell πέρυσι και η οποία θα μπορούσε να «δηλητηριάσει» το ρωσικό υδροφόρο ορίζοντα κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μόσχα ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία fracking «μολύνει» τα αποθέματα νερού για τους Ρώσους πολίτες που διαβιούν κοντά στα σύνορα των δύο χωρών.

Τώρα ξέρουμε γιατί η Chevron τοποθέτησε το έμβλημα της δίπλα στην Victoria Nuland όταν αυτή έδινε τις ομιλίες της στην Εθνική Λέσχη Τύπου τον περασμένο Δεκέμβριο (χρηματοδοτείται από την Chevron) επαίροντας για την χρηματοδότηση των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων με σκοπό να υποδαυλίσει την κατάσταση και να παραδώσει την Ουκρανία στην Ουάσιγκτον που κυβερνάται από εβραίους.

Η Ουκρανία είναι σε πτώχευση με το νόμισμά της σε κατάρρευση.

Η ΕΕ προσέφερε την Ουκρανία μια συμβολική βοήθεια $160 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια αλλά οι αποπληρωμές ομολόγων στο ΔΝΤ είναι πολύ μεγαλύτερες. Σε αντίθεση, ο Πούτιν προσέφερε 15 δισεκατομμύρια δολάρια, πληρώνοντας αμέσως τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα υπόλοιπα χρήματα είναι σε αναμονή μέχρι να σχηματιστεί μια σταθερή κυβέρνηση.

Αλλά ο τύπος που ελέγχεται από τους Εβραίους δεν θα άφηνε με τίποτα το sheeple (η λέξη είναι σύντμηση προβάτου και ανθρώπου, sheep –people) να δει «άσπρη μέρα» με αυτόν τον τρόπο.

Ο Πούτιν θέλει μια οικονομικά και κοινωνικά σταθερή Ουκρανία ως γείτονας της διπλανής πόρτας και εμπορικός εταίρος. Η γενναιόδωρη προσφορά του έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει με ακριβώς αυτόν τον τρόπο. Προσφέροντας βοήθεια προς την Ουκρανία να αποπληρώσει τους λογαριασμούς της, να αποφύγει την πτώχευση, καθώς και έναν πιθανό εμφύλιο πόλεμο. Επίσης προσέφερε μειωμένες τιμές φυσικού αερίου κατά 30%.

Η Ουκρανία όσο και η Ευρώπη εξαρτώνται από την Ρωσία όσον αφορά το φυσικό αέριο και πιθανόν δεν έχει σημασία ποια κυβέρνηση θα εγκατασταθεί στο Κίεβο. Ο Πούτιν έχει τη δύναμη και την υπεροχή. Μπορεί να απαιτήσει από το Κίεβο να πληρώσει το χρέος του προς την Gazprom, ανακαλώντας το δάνειό του και να μειώσει τις προμήθειες ό,ποια στιγμή το επιθυμεί.

Η Τιμοσένκο (“Gas Princess”) το ξέρει αυτό. Οι διαδηλωτές θα το μάθουν λίαν συντόμως.

Καθώς η κρίση βάθυνε στις 20 Φεβρουαρίου, ο Γιανουκόβιτς αντικατέστησε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Volodomyr Zamana, με τη Ρωσία να «κλίνει» υπέρ του Ναύαρχου Yuri Ilyin.

Υπηρετώντας το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην ρωσόφωνη περιοχή της Κριμαίας, ο Ilyin είναι ο πρώτος αξιωματικός του ναυτικού που δύναται να «χρησιμεύσει» ως Αρχηγός του Επιτελείου. Παρά το γεγονός ότι σε μεγάλο βαθμό η ρωσόφωνη Κριμαία παραχωρήθηκε στην Ουκρανία το 1954, οι ρώσοι πολιτικοί ισχυρίζονται ότι η χερσόνησος αυτή εξακολουθεί να «ανήκει» στη Ρωσία.

Όταν ο Πούτιν εκσυγχρόνισε και αναμόρφωσε τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας μισθώνοντας την Σεβαστούπολη, από το 2010 έως το 2042, στην Ουκρανία η συμφωνία αυτή αποκαλέστηκε το «Deal Of The Century» διασφαλίζοντας την διαρκή παρουσία του ρωσικού στόλου στο «θερμό» λιμένα της Ουκρανίας με πρόσβαση μάλιστα και στην Μέση Ανατολή.

Ο Ναύαρχος Ilyin, κατάγεται από την Λευκορωσία (μια χώρα φιλική προς τη Ρωσία), έχοντας συνεργαστεί στενά με τους Ρώσους αξιωματικούς του ναυτικού στη Σεβαστούπολη, δεν θα αποδεχθεί θετικά οποιαδήποτε επιθετικότητα του ΝΑΤΟ, που θα μπορούσε να απειλήσει την Κριμαία, λιμένα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Αλλά από την άλλη πλευρά ίσως είναι απίθανο ο Γιανουκόβιτς, του οποίου η ισχύς και η βάση είναι η Ανατολική Ουκρανία με τον ρωσόφωνο πληθυσμό, να προωθήσει τον Ilyin στην ευαίσθητη θέση, εκτός αν είναι βέβαιος ότι αποτελεί άσσο στο μανίκι του.

Ακόμα κι αν Γιανουκόβιτς είναι σήμερα εκτός παιχνιδιού, φαίνεται ότι ο Ilyin – μαζί με την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης θα διατηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της χώρας του έναντι της μίσθωσης στο ρωσικό στόλο.

Αν η νέα κυβέρνηση «χαλάσει» την μίσθωση, ο Πούτιν και οι ρωσόφιλοι μπορούν να πραγματοποιήσουν όλα τα είδη οικονομικού πολέμου στην δυτική Ουκρανία, η οποία σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τις ρωσόφιλες ανατολικές βιομηχανικές περιοχές για την παροχή εγχώριων προϊόντων.

Η απειλή απόσχισης της Κριμαίας και του σχηματισμού μιας ομόσπονδης δημοκρατίας υπό την ρωσική σημαία θα αποτελέσει μια μεγάλη καταστροφή για τη χώρα.

Ό, τι έχει απομείνει από την Δυτική Ουκρανία, οι Εβραίοι θα το λεηλατήσουν. Το καλύτερο κομμάτι της Ουκρανίας είναι το ανατολικό και με τον Πούτιν ως προστάτη του έχει εξασφαλισμένη την σταθερότητα και την ευημερία.

Οι Εβραίοι κατέστρεψαν τη Λιβύη… το Κίεβο είναι το επόμενο. 

Οι διαδηλωτές, έχουν προειδοποιηθεί.

“Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!”

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.