Προς το υπερμνημόνιο και τον υπέρτατο νόμο


Γράφει ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Η μετάλλαξη που λαμβάνει χώρα τα τελευταία έτη στην ευρύτερη περιοχή μας, συνεχίζεται και διευρύνεται!

Η Ουκρανία καταρρέει, δέκα χρόνια μετά την περίφημη «πορτοκαλί επανάσταση» του Γιούστσενκο κατά του Γιανούκοβιτς. Τότε ο φιλοδυτικός και αντιρώσος Γιούστσενκο, που ανέλαβε για ένα διάστημα και πρόεδρος της χώρας, δηλητηριάστηκε από τους αντιπάλους του…

Τώρα, δέκα χρόνια μετά, φάνηκε περίτρανα ότι η Ουκρανία είναι μία χώρα που οδεύει ολοταχώς προς διάσπαση και δεν θα αργήσει να «σπάσει» σε δύο αντιτιθέμενα μεταξύ τους κομμάτια: στο καθολικό της Δύσης και στο ορθόδοξο της Ανατολής.

Τα ίδια και στην Τουρκία και αλλού. Η Τουρκία απειλείται και αυτή με διάσπαση και τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2013 (γεγονότα της πλατείας Ταξίμ) θύμισαν την Ουκρανική «πορτοκαλί επανάσταση» του 2004.

Η Συρία, λίγο πιο κάτω, ήδη τρία χρόνια βιώνει έναν «εμφύλιο» πόλεμο, ανάλογο εκείνου της πρώην Γιουγκοσλαβίας (1992-1995).

Είναι, λοιπόν, φανερό ότι ζούμε εποχή γεωπολιτικού μετασχηματισμού και πολυδιάσπασης δυνάμεων. Ολόκληρη η νευραλγικής σημασίας περιοχή μας (ο ενδιάμεσος χώρος της Ευρασίας) ζει περίοδο μεγάλων και ριζικών ανακατατάξεων, με τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη να αναδιανέμουν τους χώρους επιρροής τους…

Στην Ελλάδα ζούμε τον έβδομο συνεχόμενο χρόνο οικονομικής ύφεσης. Κάτι που δεν είχε παρατηρηθεί ποτέ ξανά στην σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας, τουλάχιστον από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά!

Στην πραγματικότητα η κατάρρευση της Ελλάδας ξεκίνησε αμέσως μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004, με πρώτο κακό οιωνό την πτώση του ελικοπτέρου Chinook έξω από το Άγιο Όρος (11 Σεπτεμβρίου 2004). Το ελικόπτερο εκείνο μετέφερε τον κυπριακής καταγωγής πατριάρχη Αλεξανδρείας, ενώ μερικούς μήνες μετά καθαιρέθηκε και ο πατριάρχης Ιεροσολύμων.

Την ίδια περίοδο επιχειρήθηκε η καθαίρεση και του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος (υπόθεση Βαβύλη) και, τελικά, αργότερα δηλητηριάστηκε και απεβίωσε σε μία χρονική στιγμή πολύ κρίσιμη για τον ελληνισμό…

Και τώρα, προς τα πού οδεύουμε;

Αυτό ρωτούν οι πάντες, μέσα σε αγωνία ανάμικτη με απόγνωση. Εμείς και πάλι αποκαλύπτουμε ολόκληρη την αλήθεια, φωτίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις του μέλλοντος!

Οδεύουμε προς:

Α. το λεγόμενο υπερμνημόνιο στην Ελλάδα, που θα εξοντώσει πλήρως των ελληνισμό και

Β. προς τον υπέρτατο νόμο που θα εφαρμοσθεί παντού πάνω στον πλανήτη, στο πλαίσιο μίας «ενοποιημένης ανθρωπότητας»!

Ας το συγκρατήσουν αυτό όσοι μας διαβάζουν, διότι πάντοτε γνωρίζουμε τι λέμε.

Το Υπερμνημόνιο είναι επί θύραις.

Όσο για τον Υπέρτατο Νόμο, για τον οποίο πρώτη φορά γίνεται σήμερα αναφορά παγκοσμίως από εμάς, θα τον βρούμε μπροστά μας πολύ πιο σύντομα από ότι θα περίμεναν πολλοί!

Η ιστορία πλησιάζει προς χωροχρονικό κενό, για πρώτη φορά μετά από δύο χιλιάδες περίπου χρόνια. Και, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τα γεγονότα επιταχύνονται κα έχουν δραματικές συνέπειες…

«Ελεύθερη Ώρα»

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.