Τα ψηφοδέλτια του ΔΟΛ να κερδάνε κι όλοι άλλοι να πάνε να απαυτωθούν !!!


6e659-19-7

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα της χώρας καθώς το διοικητικό συμβούλιο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη αποφάσισε να…συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου και δύο ευρωψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Σταύρου Ψυχάρη το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών είναι ενήμερο για αυτή την απόφαση και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και η έγκριση νέου δανείου, το οποίο έχει ήδη εκταμιευτεί, ώστε να χρηματοδοτηθεί αυτό το παράτολμο εκλογικό και εκδοτικό εγχείρημα.

Όπως είναι ήδη γνωστό το βασικό ψηφοδέλτιο του ΔΟΛ θα είναι αυτό της «Φασολιάς», με σήμα τον Νίκο Μπίστη, το οποίο η Κίνηση των 58 θα το στηρίξει, τελικά, με τηλεπάθεια. Το δεύτερο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές είναι αυτό του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο θα φέρει το διακριτικό τίτλο: «Για μία άλλη εκπομπή με τον Θεοδωράκη!».

Η λίστα Θεοδωράκη αναμένεται να στελεχωθεί από τους αρθρογράφους του protagon.gr και πολιτικά θα κινηθεί στο χώρο των χαβαλέ νεοφιλελέ. Μάλιστα ο γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος, ενόψει της εκλογής του στο ευρωκοινοβούλιο και της οικονομικής εξασφάλισης του για τα επόμενα πέντε χρόνια, αναμένεται να παραχωρήσει το εταιρικό του μερίδιο, έτσι λέμε τώρα τα χρέη, στο protagon.gr στους συνεργάτες του, έτσι λέμε τώρα τους εργαζόμενους στην εταιρία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Νέων» βασικός στόχος του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου, μετά την εκλογή του στην ευρωβουλή, είναι να ανοίξει μαζί με τον Σκαρμούτσο υποκαταστήματα του «Αλάτσι» στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, ώστε να γίνει γνωστή στις πόλεις που χτυπάει η καρδιά της ευρωπαϊκής ενοποίησης η κουζίνα της Κρήτης.

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Μπίστης καλωσόρισε στον αγώνα τον καλό τον Σταύρο Θεοδωράκη και ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα δύο ψηφοδέλτια του ΔΟΛ για τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Μιλώντας σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε: «Τα ψηφοδέλτια του ΔΟΛ να κερδάνε κι όλοι άλλοι να πάνε να απαυτωθούν».

Δαιμόνια δικός σας – I Love Stauros – Πίκος Απίκος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.