Απελευθέρωση Απολύσεων για να”ξεφορτώσουν”25.000 Τραπεζουπαλλήλους;


Απελευθέρωση Απολύσεων για να ξεφορτώσουν 25.000 Τραπεζουπαλλήλους

Αυγερινός Χατζηχρυσός

Γιατί η Τροικα θέλει απελευθερωση απολύσεων; Για να”ξεφορτώσουν”25.000 Τραπεζουπαλλήλους ;

Ακούω σε πολλά ΜΜΕ να “απορούν” γιατί η Τροικα επιμένει στην απελευθέρωση των Απολύσεων, σε μια χώρα με 30% ανεργία, με πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπου δεν τις επηρεάζει, ενώ αυτούς που θεωρητικά”ωφελεί”πχ Βιομηχανίες ήδη βάζουν λουκέτο λόγω χαρατσίων κι ενέργειας κι όχι λόγο απολύσεων.Μα φυσικά ξεχάσαμε την απαίτηση της Τροικας, και των Τραπεζιτών, αυτής της ευγενούς τάξης, εδώ και δυο χρόνια να “ξεφορτωθούν”20.000-25.000 Τραπεζουπαλλήλων και κλείσιμο περίπου 1.400 υποκαταστημάτων.

Η περίεργη γιγάντωση του Σάλλα, για παράδειγμα, έχει “δημιουργήσει” υποκαταστήματα της Πειραιώς διπλά-διπλά, ενώ και τα 60δις που ψευδώς που θα πήγαιναν στην Ρευστότητα πήγαν “άκλαυτα” για να κλείσει, προσωρινά η Τρύπα του PSI.

Ετσι η Κυβέρνηση προσωρινά προσπαθεί να ρίξει στα Ταμεία, και πάλι, το βάρος των Τραπεζών αλλά κι άλλων οργανισμών όπως ο ΟΤΕ, με χιλιάδες εθελούσιες που αδειάζουν, συνταξιούχους των 45 ετών ! Οταν κυριάρχο επιχείρημα του Μνημονίου ήταν ότι υπήρχαν συνταξιούχοι μικρής ηλικίας, τώρα για τους Τραπεζίτες και την Deutsche Telekom (OTE) κάνουν τα στραβά μάτια…

Αυτό που ζητάει από την Τροικα ο Σαμαράς είναι παράταση μέχρι τις εκλογές, οπότε προσέξτε τι θα ψηφίσετε.

ΤΟ ΧΩΝΙ

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.