Το συμφέρον κινεί τα νήματα


Γράφει η Μιχαλού

Το ΠΑΣΟΚ πέθανε κατά πως λέει και ο Σκανδαλίδης, η Ελιά έπιασε δάκο, ο Καστανίδης με τον Κουβέλη τα βρήκανε ενώ τα ποτάμια ρέουν με τρέλα και 5%…Κατά τ’ άλλα τη Δευτέρα στο Eurogroup, όπως όλα δείχνουν, δεν θα εισπράξουμε την επόμενη δόση.  

θα μας τα πρήξουν λοιπόν για μία ακόμη φορά με το αν θα πάρουμε την δόση, με τα άλλα γνωστά πλέον σε όλους παρατράγουδα. Θα βγούνε δηλαδή στα τηλεπαράθυρα οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι τσάμπα μάγκες.  Θα  λένε στο λαό ότι τέλος τα yes sir και άλλα τέτοια …  Βλέπεις είναι οι εκλογές που κοντοζυγώνουν . Γνωρίζουν ότι όλα κρέμονται από μια κλωστή. Αν πάνε τέτοιες μέρες νομοσχέδια τζιζ στην Βουλή κινδυνεύει ακόμη και η Κυβέρνηση να πέσει!!! Τώρα μαζεύουν ψηφαλάκια οι άνθρωποι!!!

Την ίδια στιγμή αφήνουν να εννοηθεί ότι και το υπουργείο οικονομικών είναι σύσσωμο στα κάγκελα, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι  κεφαλαιοποιούσαν καιανακεφαλαιοποιούσαν τις τράπεζες, χρεώνοντας τα βάρη στο κράτος, δηλαδή σε όλους μας, μέχρι και τα εγγόνια μας!!!

Μάλιστα οι ίδιοι ξάφριζαν  τις καταθέσεις μας χωρίς προειδοποίηση,  για τα χρέη προς το Δημόσιο που με το έτσι θέλω μας χρεώνανε. Φτάνοντας ακόμη και στον εξευτελισμό μιας 80χρονης για χρέη 600 ευρώ προς το δημόσιο χωρίς η ίδια να έχει ιδέα και όπως αποδείχθηκε τελικά, τα χρέη δεν υπήρχαν καν.

Πόση υπομονή πρέπει να’ χει πλέον αυτός ο λαός που εκβιάζεται και βιάζεται από διαφόρους εκμεταλλευτές;

το Ποντίκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.