Μαζικές μεταφορές ρωσικών αρμάτων μάχης στα ουκρανικά σύνορα (Βίντεο)


maxresdefault

Σειρά από βίντεο έχουν αναρτηθεί με μεταφορά ρωσικών αρμάτων μάχης σιδηροδρομικώς στην περιοχή τουΡοστώφ, στα σύνορα με την Ουκρανία που σε συνδυασμό με την μεγάλη άσκηση των Ρώσων αλεξιπτωτιστών δείχνει τον βαθμό ετοιμότητας των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων να επέμβουν στην ανατολική Ουκρανία σε βάθος που θα φτάνει μέχρι την Οδησσό και τα σύνορα με την ανεξάρτητη μη αναγνωρισμένη Υπερδνειστερία.

Στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας , 20χλμ μέσα στο ρωσικό έδαφος εθεάθησαν επί σιδηροδρομικών συρμών εκατοντάδες ρωσικά άρματα μάχης T-72BM αναφέρει το korrespondent.net .

Σύμφωνα με φωτογραφίες από ρώσους χρήστες κοινωνικών δικτύων στο χωριό Veselaya Lopan στην περιοχή Belgorad , μόλις 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία, καταφθάνουν τρένα φορτωμένα με ρωσικά άρματα μάχης .

Συγκεκριμένα , σειρά από φωτογραφίες και βίντεο , επιβεβαιώνουν την παραπάνω πληροφορία που εμφανίστηκε σε κοινωνική ιστοσελίδα στο Μπέλγκοροντ στο κοινωνικό δίκτυο VKontakte .

Εκεί αναφέρεται ότι « αρκετοί άνθρωποι παρακολούθησαν σήμερα τη μεταφορά στρατιωτικών αρμάτων μάχης κοντά στο χωριό Veselaya Lopan».

Όπως λέει  ένας αυτόπτης μάρτυρας , άρματα μάχης άρχισαν να ξεφορτώνονται στο έδαφος στο χωριό Lopan . Το τι συμβαίνει επιβεβαιώνεται από διάφορους ανθρώπους , τις φωτογραφίες τους και τα βίντεο όπου όλα ξεδιπλώνονται , 20 χιλιόμετρα από τα ρωσο- ουκρανικά σύνορα » .

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία , τα ρωσικά άρματα κινούνται ήδη στα σύνορα με την Ουκρανία.

Δείτε τα βίντεο:

crashonline.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.