ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!


Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΜΑΤ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜMΕ!!

Έως σήμερα αποκαλούσα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ως εγκληματίες, ληστές και απατεώνες (με την νομική έννοια για τις πολιτικές τους πράξεις). Από σήμερα τους αποκαλώ και δειλούς.

Ο Υπουργός Εργασίας Βρουτσης ήρθε να μιλήσει στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών χθες 12/3/2014, ενώπιον των εκπροσώπων 150.000 μελών του ΕΕΑ, ενώπιον 10 προέδρων Επιμελητηρίων, ενώπιον των προέδρων της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ.

Μαζί του έφερε μια κλούβα με ΜΑΤ που παρέμεινε στην είσοδο της πολυκατοικίας (επί της Πανεπιστημίου) για όλη την διάρκεια της παρουσίας του. Απαίτησε να μην καταγραφεί σε βίντεο η ομιλία του και συνεργάτες του διασκορπισμένοι στην αίθουσα απαγόρευαν κάθε σχετική ατομική προσπάθεια (τι είχε να κρύψει από αυτά που είπε?). Οι άνθρωποι της ασφαλείας του 2 ώρες πριν την προσέλευση του τσέκαραν τον χώρο του ΕΕΑ για να μην υπάρχει παρουσία ανεπιθύμητων. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του οι ασφαλίτες του «τσέκαραν» τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΑ.

Και τι είπε ο άνθρωπος ξεκινώντας την ομιλία του (αφού άκουσε τις εισηγήσεις-ερωτήσεις 20 μελών του ΔΣ, προέδρων Επιμελητηρίων και του προέδρου της ΕΣΕΕ)!! Ακούστε: «σε κάθε τέτοια εκδήλωση ο υπουργός είναι εύλογο να έχει ανησυχίες για το ύφος της συνάντησης (δηλαδή έτρεμε επεισόδια) ΑΛΛΑ μας συγχαίρει γιατί κρατήσαμε υψηλό επίπεδο».

Ο άνθρωπος που με τις πολιτικές αποφάσεις του, παράνομα, δολοφονεί τους ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ έφερε μια κλούβα ΜΑΤ και σωρεία ασφαλιτών για να μην πέσει ξύλο!!! Αυτό του είπαν προφανώς οι άνθρωποι του και έτρεμε από τον φόβο του. Από ποιους? Από τους εκπροσώπους εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων. Αυτή είναι η γνώμη που έχει για εμάς? ΕΛΕΟΣ

Και για την ιστορία: μίλησε μια ώρα, τα 58 λεπτά δόξαζε τον εαυτό του για τα καταπληκτικά μέτρα που έχει πάρει (για αρκετά εκ των οποίων, παρότι μου είναι αντιπαθής η πολιτική του, παραδέχομαι ότι είναι ουσιαστικά στην αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά δεν τα χρεώνω σε αυτόν μα στην Τρόικα) και τα δυο λεπτά απάντησε σε μια (μόλις) από τις δεκάδες ερωτήσεις των μελών του ΔΣ!!!

Και μετά έφυγε τρέχοντας υπό την προστασία της διμοιρίας των ΜΑΤ χωρίς φυσικά ουδείς να τον ενοχλήσει (πώς θα ήταν δυνατόν άλλωστε?).

Η συμπεριφορά του Βρούτση είναι πρωτοφανής, ουδείς έως σήμερα δεν συμπεριφέρθηκε με τον τρόπο αυτό στους εκπροσώπους των ΜμΕ επιχειρήσεων.

Με εκτίμηση

Γιώργος Φλωράς

Επιχειρηματίας

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.