Το τίμημα απελευθέρωσης της Ουκρανίας ήταν η παράδοση στη fed όλου του αποθέματος χρυσού της;


Το τίμημα απελευθέρωσης της Ουκρανίας ήταν η παράδοση στη fed όλου του αποθέματος χρυσού της;

Μια περίεργη ιστορία , που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη με κάποια επιφύλαξη , έχει ανακύψει από την φιλορωσική εφημερίδα Iskra , η οποία αναφέρει – μέχρι στιγμής σε εντελώς ανεπιβεβαίωτες βάσεις – ότι την περασμένη Παρασκευή , σε μια μυστηριώδη επιχείρηση υπό την κάλυψη της νύχτας , τα αποθέματα χρυσού της Ουκρανίας φορτώθηκαν βιαστικά σε έναν ανώνυμο αεροπλάνο, το οποίο στη συνέχεια μετέφερε το χρυσό στις ΗΠΑ .

Από την πηγή

Απόψε , γύρω στις 2:00 π.μ. , ένα μεταγωγικό αεροσκάφος χωρίς διακριτικά απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Boryspil .

Σύμφωνα με το προσωπικό του αεροδρομίου Boryspil , πριν από την εμφάνιση του αεροσκάφους τέσσερα φορτηγά και δύο μικρά λεωφορεία φορτίου έφθασαν στο αεροδρόμιο , όλα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας .
Δεκαπέντε άτομα με μαύρες στολές , μάσκες και θώρακες βγήκαν απ’ αυτά , κάποιοι οπλισμένοι με πολυβόλα .
Αυτοί οι άνθρωποι φόρτωσαν στο αεροπλάνο περισσότερα από σαράντα βαριά κιβώτια .
Μετά από αυτό , αρκετοί μυστηριώδεις άνδρες έφθασαν και μπήκαν στο αεροπλάνο .
Η φόρτωση πραγματοποιήθηκε βιαστικά .

Μετά την εκφόρτωση τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες αναχώρησαν αμέσως από τον διάδρομο και το αεροπλάνο απογειώθηκε με την επείγουσα διαδικασία .
Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου που είδαν αυτή την μυστηριώδη ” ειδική επιχείρηση ” ειδοποίησαν αμέσως την διοίκηση του αεροδρομίου , η οποία όμως τους συνέστησε ” να μην ανακατεύονται στις δουλειές των άλλων “.

Αργότερα , οι συντάκτες κλήθηκαν από έναν από τους ανώτερους αξιωματούχους του πρώην Υπουργείου εισοδήματος και τελών , ο οποίος τους ανέφερε ότι , σύμφωνα με τον ίδιο , απόψε υπό τις διαταγές ενός από τους ” νέους ηγέτες “της Ουκρανίας , όλα τα αποθέματα χρυσού της Ουκρανίας μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες .
Ενδεικτικά , σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΔΝΤ , τα επίσημα αποθέματα σε χρυσό της Ουκρανίας είναι μόλις πάνω από 40 τόνους , έχοντας διπλασιαστεί κατά την τελευταία δεκαετία .

Πρόκειται για παραπληροφόρηση και προπαγάνδα σχετικά με την Ουκρανία ή είναι κάτι περισσότερο;
H GATA κατέθεσε ένα ερώτημα σχετικά στην Fed της Νέας Υόρκης για να πάρει επίσημη άρνηση ( γιατί σίγουρα δεν θα έπαιρνε μια επιβεβαίωση) από τα παιδιά της Liberty 33.

Φυσικά , η καλύτερη πηγή της επικύρωσης καθώς και της διάψευσης αυτής της ιστορίας θα είναι οι πολίτες της Ουκρανίας , δεδομένου ότι δυστυχώς ακόμα και οι Αμερικανοί δεν έχουν έχουν το δικαίωμα να παρατηρήσουν πόσος χρυσός βρίσκεται στο Φορτ Νοξ .

Κατά κάποιο τρόπο έχουμε αμφιβολίες κατά πόσον η Κεντρική Τράπεζα της Ουκρανίας θα έχει την διάθεση να επιτρέψει επίσκεψη και επιθεώρηση για το μικρότερο απόθεμα της σε χρυσό .
Ιδιαίτερα με δεδομένο ότι ο τοπικός πληθυσμός είναι πολύ πιο απασχολημένος να γιορτάζει την «απελευθέρωση» του από τις δυτικές δυνάμεις .

Ελπίζουμε , για το καλό τους επίσης, ότι δεν “απελευθερώθηκαν ” από όλο το χρυσό τους , ο οποίος μετά από μια σύντομη παραμονή 80 πόδια κάτω από την επιφάνεια της γης στο θησαυροφυλάκιο της 33 Liberty , θα βρει αμέσως το δρόμο του είτε προς την Bundesbank , είτε προς στους ολιγάρχες δισεκατομμυριούχους , που εδρεύουν είτε στο Λονδίνο είτε αλλού και οι οποίοι επί του παρόντος βρίσκονται επικεφαλής και ελέγχουν την “απελευθερωμένη ” Ουκρανία .

Τέλος ,για να έχετε μία εικόνα για την ποσότητα που μεταφέρθηκε , 40 τόνοι χρυσού είναι περίπου ό, τι η Κίνα εισάγει κάθε δέκα μέρες

ΠΗΓΗ 

Σχόλια του Άρθρου

Αν η είδηση επιβεβαιωθεί τότε σίγουρα θα προκύψει πόλεμος στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία χρωστάει πάνω από 37 δισ. δολάρια σε διεθνείς επενδυτές και χώρες, συμπεριλαμβανόμενης και της Ρωσίας.

Καμμία “επαναστατική” ή επίσημη κυβέρνηση οποιασδήποτε χώρας δεν μπορεί να σταθεί ,αν δεν έχει συναλλαγματικά διαθέσιμα.

Αν επιβεβαιωθεί η είδηση η Ουκρανία είναι de facto χρεοκοπημένη και οι απελευθερωτές της θα αντιμετωπίσουν την οργή του λαού της Ουκρανίας.

Κανένας επαναστάτης δεν δικαιούται να κλέβει το κρατικό θησαυροφυλάκιο τόσο ξεδιάντροπα…

Ο ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ…

Son Ofeon

RAMNOUSIA

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.