“Άδωνη” ψηλά κι αγνάντευε


Adonis-toilet-paperΝομίζω ότι ο κος Άδωνις έβαλε το θέμα στη σωστή του βάση. Η διορατικότητα και η ικανότητά του να διεισδύει στην ουσία των θεμάτων, τον έκαναν πανάξια υπουργό.

Αφήσαμε προσωρινά τα φάρμακα, το ψωμί, το πετρέλαιο και μπήκαμε στην ουσία που λέγαμε πριν, το Χαρτί Υγείας!

Μπορεί ο Έλληνας να ζήσει χωρίς αυτό;  Μπορεί να ξαλαφρώσει όταν ο υποδοχέας του colopaper είναι άδειος; Όχι φυσικά! άγχος, ταραχή και… άστα να πάνε. Σε περίπτωση δε που βρεθείς σε ξένο σπίτι, δε το συζητώ…

Ο αγαπητός Υπουργός και πατέρας του ΠΕΔΥ κος Άδωνις^2, μας ενημέρωσε με πολύ αγάπη και στοργικότητα ότι, όσο έχουμε για Πρωθυπουργό τον Αντωνάκη, θα μπορούμε να χεζ “σφυρίζουμε” στην τουαλέτα με άνεση.

Επειδή των φρονίμων τα παιδιά… σε περίπτωση που αργά ή γρήγορα έρθει στην κυβέρνηση ο Τσίπρας και χάσουμε τον Αντωνάκη, καλό θα είναι όσο έχουμε ακόμα λεφτά, να πάρουμε από τώρα μπόλικα colopaper για να μη ζήσουμε και αυτό το δράμα. Όσο όμως δεν αλλάζει κάτι, ας χαρούμε το «Μύθο» μας στο W.C. με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Αν υποψιαστώ ότι δε θα κάνουμε επανάσταση ως λαός, υπό το φόβο του να μην έχουμε το «χαρτί του Σαμαρά», ε τότε, είμαστε για πολύ μεγάλο… “σφύριγμα”.

outelogos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.