Ευρωβουλευτή και αντιπεριφερειάρχη “δίνει” ο Αλέξης στον τούρκο πρόξενο!


Δώσε Αλέξη, τώρα που γυρίζει!

Με μία ομιλία “φωτιά”, για κατάργηση των πολιτών δύο κατηγοριών και για προώθηση των προβλημάτων και ικανοποίηση των αναγκών των μουσουλμάνων της Θράκης, για πλήρη κατανόηση της μειονότητας, ο Αλέξης Τσίπρας “έκλεψε την καρδιά” του τούρκου προξένου Κομοτηνής, Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα στο να αποκομίσει το μεγαλύτερο “πακέτο” (αν όχι όλο) των διαθέσιμων ψήφων της δεξαμενής που έχει στα χέρια του ο τούρκος πρόξενος.

Από τον Εχίνο, θύλακα τουρκοφρόνων και άμεσης επιρροής του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και των “σχετικών” τουρκικών υπηρεσιών, έχοντας στο πλευρό του τον Καραγιουσούφ (μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), ο Αλέξης Τσίπρας “έταξε” θέση ευρωβουλευτή σε μουσουλμάνο της Θράκης.
Η ημέρα αυτή όμως, ήταν προφανές πως ήταν ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε “δώρα”. Έτσι, δεν έμεινε σε αυτή την υπόσχεση του ευρωβουλευτή, και προχωρώντας στο “αυτονόητο” υποσχέθηκε τη θέση ενός αντιπεριφερειάρχη σε επίσης μουσουλμάνο υποψήφιο με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παραδόξως, στην επίσημη ομιλία του στην Κομοτηνή, και στην παρουσίαση των αντιπεριφερειαχών, δεν εμφάνισε κανέναν μουσουλμάνο (να υποθέσουμε ότι η πρότασή του βρήκε απροετοίμαστο τον κ. Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος τώρα πρέπει να επιλέξει κάποιον (από τους καταλόγους τουρκο-νομιμοφροσύνης που διαθέτει).

Βέβαια, εμείς δεν γνωρίζουμε εάν θα μπορούσαμε να είχαμε ποτέ την άποψη του Αλέξη Τσίπρα για την ύπαρξη, την δράση και τον διεμβολισμό του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.

Δεν γνωρίζουμε, επίσης, εάν θα μπορούσε ο Αλέξης Τσίπρας να μας εξηγήσει πως εννοεί την κατάργηση των πολιτών δύο κατηγοριών, να μας την εξηγήσει με σαφή παραδείγματα και όχι με εικοτολογίες και παρελθοντικές αναφορές.

Δεν γνωρίζουμε επίσης, εάν ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει τους υποψήφιους μουσουλμάνους με το ΣΥΡΙΖΑ, για τις εκλογές σε δήμους, περιφέρεια και ευρωβουλή, που θα γίνουν τον Μάιο. Η απορία μας, φυσικά, είναι ρητορική, αφού είναι πασίγνωστο ότι οι υποψήφιοι είναι εκλεκτά μέλη του τουρκικού προξενείυ της Κομοτηνής, με μεγάλους φακέλους (τους επιμελείται η γραμματεία του εκάστοτε τούρκου προξένου) τουρκοφροσύνης και πίστης στις αξίες, τα ιδανικά και τις στοχεύσεις της “μητέρας Τουρκίας”.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην ακριτική Ελληνική Θράκη, έδωσε την ευκαιρία για να εξαχθούν ικανά συμπεράσματα για τον πολιτικό προσανατολισμό και την “διαφορετικότητα” που ευαγγελίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Γεωργίου Μιχαήλ 

Πηγή “Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Ευρωβουλευτή και αντιπεριφερειάρχη “δίνει” ο Αλέξης στον τούρκο πρόξενο!

 1. Ὁ/ἡ salo γράφει:

  τι πίνεις ρε σύ και γράφεις τέτοιες ουφολογίες;

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ vangelisk68 γράφει:

  Θα σου απαντήσω εγώ, αντί του Τσίπρα.
  Ένας Τούρκος, ένας Έλληνας και ένας Παλαιστίνιος πηγαίνουν στην Αμερική. Στις ΗΠΑ.
  Μετά απο ένα χρόνο τους γίνεται η ερώτηση: Τι είστε; Ο Τούρκος, ο Έλληνας και ο Παλαιστίνιος απαντούν
  Αμερικανοί Πολίτες….εγω κατάγομαι απο την Τουρκία και είμαι Τούρκος, εγώ κατάγομαι απο την Ελλάδα και είμαι Έλληνας, εγώ κατάγομαι απο την Παλαιστίνη , που δεν αναγνωρίζετε εσείς ως Κράτος και είμαι Παλαιστίνιος.

  Ποίον Αμερικανό τον πείραξε που άλλος Αμερικάνος, είναι Τούρκος και το δηλώνει, ο άλλος είναι Έλληνας και το δηλώνει και ο τρίτος είναι Παλαιστίνιος και το δηλώνει επίσης;;

  ΚΑΝΕΝΑΝ.

  Στην Ελλάδα, που ο Εθνικισμός, δηλαδή η πατριδοκαπηλεία που αναπτύχθηκε ως πολιτική ιδεολογία των δοσίλογων, των συνεργατών με ξένες δυνάμεις εναντίον της χώρας μας και του λαού μας, και η μακακία που αποτελεί συστατικό στοιχείο του μυαλού κάθε Δεξιού και κάθε Εθνικόφρονα “Πατριώτη”, αν είσαι Τούρκος και δηλώνεις την Καταγωγή σου, αν προσδιορίζεσαι με βάση το Αίμα και όχι το Θρήσκευμα, είσαι κόκκινο πανί για ταύρους. Ο Ταύρος δεν διαθέτει εγκέφαλο ανθρώπου . Αντιστοίχως δεν διαθέτει εγκέφαλο ανθρώπου ο Εθνικιστής ή ο Εθνικόφρων “Πατριώτης”.

  Αυτή είναι η απάντηση. Τόσο κυνική.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.