Τον εξευτέλισαν και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με φοιτητή…άλλη μια συνηθισμένη ομιλία Αδωνι (απολαυστικά βίντεο)


Γεωργιάδης

Οι Έλληνες εκδηλώνουν την αγάπη και τον θαυμασμό τους για τον Αδωνι Γεωργιάδη όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο υπουργός Υγείας. Αυτό συνέβη και στο «Imperial College» του Λονδίνου, όπου ήταν προγραμματισμένο να…μιλήσει στους Έλληνες φοιτητές για την υγεία στα χρόνια της κρίσης.

Η υποδοχή, ωστόσο, που το επιφύλαξαν δεν ήταν και τόσο φιλική , καθώς φώναξαν συνθήματα εναντίον του στα αγγλικά και τα ελληνικά, διακόπτοντας την ομιλία του με τον κ. Γεωργιάδη να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένος. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να πιαστεί στα χέρια με έναν από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι του υπενθύμισαν πως όταν μιλά για την Αργεντινή ή για τη Βενεζουέλα μιλά για πράγματα που δε γνωρίζει. Ο υπουργός Υγείας έφτασε στο σημείο να πει σε μια κοπέλα που ήταν συγκινημένη από την επίσκεψή της στους οροθετικούς κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού πως κλαίει, λες και βρίσκεται στο θέατρο. Αμέσως μετά, οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές διάβασαν κείμενο εναντίον του για την πολιτική που ακολουθεί στον τομέα της υγείας.

Δείτε το βίντεο:

paganeli

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.