Όταν ομιλούν τα φερέφωνα, τα πιόνια υπακούν


adonis-ekbiasmosΚάθε εγκληματική οργάνωση έχει τους εγκέφαλους, τους εκτελεστές, τους εκβιαστές και φυσικά αρκετούς τριγύρω που θα τους υποστηρίζουν. Όταν δεν γίνονται τα θέλω της οργάνωσης, αρχίζουν οι εκβιασμοί ως προκαταρκτικές διαδικασίες για να πεισθούν αυτοί που πρέπει.

Μερικές οργανώσεις είναι πιο κυριλέ και δεν σκοτώνουν, ξέρουν όμως να σε πιέζουν ψυχολογικά και στο τέλος να κάνουν τους περισσότερους να υποκύπτουν. Εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, τα πολιτικά κόμματα έχουν ως πάγια τακτική τον ψυχολογικό εκβιασμό προς όλους.

Πως γίνεται, κάθε φορά που θα πρέπει να ψηφιστεί κάποια εντολή της Τρόικας, να είναι και η πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, μόνο οι εκβιαστές το ξέρουν. Όπως πάντα, έτσι και τώρα, έχουν επιδοθεί όλοι οι παρατρεχάμενοι κολαούζοι σε εκβιασμό όσων αντιδρούν, και μέχρι τώρα τα καταφέρνουν πολύ καλά.

Ο κος μπουμπούκος μας είπε: «Όποιος δεν ψηφίσει, αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου από το ευρώ», μα είπε επίσης ότι είναι ήρωες όσοι είπαν «Ναι» στο μνημόνιο και αν θα έλεγαν «Όχι», δε θα ήταν. Είπε και ένα ακόμα ωραίο «Ο πρωθυπουργός δεν εκβιάζεται ούτε θα παραμείνει εκβιαζόμενος». Μάλλον δεν εννοούσε τους εκβιασμούς από την Τρόικα γιατί τους έχουν βαφτίσει ως «διαπραγμάτευση».

Α ρε Έλληνα, αυτοί που εδώ και χρόνια σε κυβερνούν, σου ξύπνησαν μέσα σου τον ραγιά και να δω πότε θα αποφασίσεις, να επαναστατήσεις.

outelogos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.