Άπειροι ή μελλοντικοί Κωλοτούμπες;


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η Είδηση…

Εγγυήσεις ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελεί «αξιόπιστη» πολιτική δύναμη που θα επιδιώξει λύσεις εντός της ευρωζώνης, έδωσε σε γερμανούς βουλευτές ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υπεύθυνος προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ , Γιάννης Δραγασάκης, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι «για το πρόβλημα της Ελλάδας δεν μας φταίνε οι ξένοι».

Ο σχολιασμός ….

Δυστυχώς το τελευταίο καιρό τα εγχώρια ανδρείκελα πληθαίνουν μια και φαίνεται ότι αρχίζουν να μολύνονται από τα μνημονιακά σύνδρομα υποτέλειας και κάποια στελέχη της υποτιθέμενης αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στελέχη τα οποία με την πολυγλωσσία τους φάσκουν και αντιφάσκουν μεταξύ τους στα τηλεπαράθυρα περνώντας την εικόνα της παιδικής χαράς όπου το κάθε παιδάκι παίζει και χαίρεται …. μόνο του!

Κύριοι της μείζονος αντιπολίτευσης μήπως θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείτε και να βρείτε μία κοινή γλώσσα συνεννόησης μεταξύ σας; Μήπως τελικά στις τάξεις σας έχουν εισχωρήσει και διαχρονικά λαμόγια των προηγούμενων καταστάσεων και λειτουργούν ως “πρακτορίσκοι”;

Προσωπικά θεωρώ ότι όλο αυτό το μπάχαλο των θέσεων και των απόψεων σας δίνει την δυνατότητα στις κυβερνητικές μαριονέτες να ρίχνουν συνεχώς την μπάλα στην εξέδρα αφού εκ μέρους σας δεν υπάρχει σύστημα και τακτική στον υποτιθέμενο αγώνα που δίνεται εναντίον τους για τα συμφέροντα μας και φυσικά όσο αυτό συνεχίζεται δίνεται το δικαίωμα σε πολλούς να λένε ότι ο πρόεδρος σας ο κ. Τσίπρας όταν εκλεγεί θα είναι ο νέος “Κωλοτούμπας” στην θέση του νυν δηλ. του κ. Σαμαρά!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.