Αυτές είναι οι “κρυφές” περιοχές του Google Earth – ΦΩΤΟ


Image

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για τους εκατομμύρια απλούς χρήστες του διαδικτύου, το Gοogle Earth έχει δώσει όμως κατά καιρούς τροφή σε όσους θεωρούν ότι υπάρχουν τοποθεσίες που… αποκρύπτονται.

Αυτά τα σενάρια περί “κρυφών” περιοχών τροφοδοτούνται και από το γεγονός ότι πράγματι υπάρχουν μερικές τοποθεσίες όπου έχει επιλεγεί η… απόκρυψη των λεπτομερειών.

Δείτε μερικές μόνο από τις περιπτώσεις αυτές, όπως τις παρουσίασε το Business Insider.


1

Η Severnaya Zemlya είναι μία έκταση στη ρωσική Αρκτική όπου δεν κατοικεί κανείς, αλλά ΄δεν είναι ορατή στουτς χρήγστες του διαδικτύου.

2

Η αεροπορική βάση Volkel Airbase της Ολλανδικής Πολεμικής Αεροπορίας φημολογείται ότι τη δεκαετία του ’60 αποτελούσε χώρο αποθήκευσης πυρηνικών.

3

Το εργοστάσιο ατομικής ενέργειας Marcoule Nuclear Site στη Νότια Γαλλία αποτελεί ένα ακόμη από τα “σκοτεινά” σημεία του Google Earth.

4

Αρκετά από τα κτίρια που ανήκουν στην βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας έχουν υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία και δεν είναι ευκρινώς ορατά στους χρήστες του Google Earth.

5

Η Περιφέρεια Chekhov της Μόσχας έχει πέσει σε… σκοτάδι, καθώς στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται το Γενικό Επιτελείο της Ρωσίας και η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας.

6

Εδώ βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του λογιστηρίου του στρατού της Κίνας, και προφανώς είναι ο λόγος που η Google Earth “λογόκρινε” την εικόνα…

onalert.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.