Η τελευταία διαγραφή Σαμαρά


Καζάνι που βράζει είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το εσωτερικό της ΝΔ. Και όταν λέμε το εσωτερικό, εννοούμε σε επίπεδο στελεχών της Συγγρού και όχι απλών μελών, τα οποία, όσα ακόμα υπάρχουν, δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται.
Πολλά στελέχη της ΝΔ θεωρούν ότι παραγκωνίζονται από τον κ. Σαμαρά και την ηγετική του ομάδα της παλιάς ΠΟΛΑΝ. Βλέπουν να παραμερίζονται η παραδοσιακή ΝΔ και οι παραδοσιακές αρχές της ΝΔ και να στήνεται νέο κόμμα. Ένα κόμμα που θα είναι ένα κράμα της παλιάς ΠΟΛΑΝ και του Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ. 

Πολλά παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ διαγράφονται από τον κ. Σαμαρά, με τελευταίον μόλις χθες τον κ. Κακλαμάνη μπροστά στα μάτια όλων. Διαγραφή την οποία είχαμε προβλέψει στο άρθρο Ο Κακλαμάνης κατηγορεί Σαμαρά. Αναμένεται απάντηση. Προηγήθηκαν Καμμένος, Ζώης, Πολύδωρας κ.λ.π.
Κάτι όμως μας λέει ότι η διαγραφή του κ. Κακλαμάνη θα είναι και η τελευταία που κάνει ο κ. Σαμαράς με την ιδιότητά του ως πρόεδρου της ΝΔ. Στις επόμενες εκλογές μάλλον ο λαός θα του αμφισβητήσει αυτή την ιδιότητα.

hassapis-peter

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.