Σκέφτεται σοβαρά την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος ο Μαρινάκης!


Marinakis

Πληροφορίες θέλουν τον εφοπλιστή και πρόεδρο της ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΒαγγέλη Μαρινάκη, να αποδέχεται το κάλεσμα που του απευθύνουν εδώ και καιρό επώνυμοι και ανώνυμοι Πειραιώτες, και να ανακοινώνει μέσα στις επόμενες ημέρες την υποψηφιότητα του.

Από χθες βράδυ ο κ. Μαρινάκης, έχει αλλεπάλληλές επαφές με στενούς του συνεργάτες, ενώ από το πρωί δέχεται τηλεφωνήματα από ανθρώπους του Πειραιά, που τον πιέζουν να πει άμεσα το «ναι». Ανάμεσα στα πρόσωπα που επικοινωνούν από το πρωί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είναι και νυν δημοτικοί σύμβουλοι, που εκδηλώνουν την επιθυμία τους, να συμμετάσχουν σε μια κίνηση «ανατροπής» για τα δρώμενα του Πειραιά.

Επειδή ο Πειραιάς, ήταν και παραμένει κάτι μεγάλο για τον γνωστό εφοπλιστή, η όποια απόφαση λάβει θα έχει ως άξονα, τον χρόνο που θα πρέπει να διαθέσει προκειμένου το μεγάλο λιμάνι να γίνει η πόλη πρωταγωνιστής. «Ο Μαρινάκης αφιερώνεται σε ότι κάνει» αναφέρουν στενοί συνεργάτες του, επισημαίνοντας ότι είναι περισσότερο από αυτονόητο ότι παρά το φόρτο εργασίας, η ενασχόληση με τον Δήμο θα είναι ανάλογη με αυτή που έχει στην Ναυτιλία και τον Ολυμπιακό.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα ο κ. Μαρινάκης, σκοπεύει να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, για την πόλη που γεννήθηκε, ζει και λατρεύει. Και, όπως υποστηρίζουν όσοι τον γνωρίζουν καλά, η απόφαση θα είναι απολύτως εναρμονισμένη με το διαχρονικό πάθος που τον διακρίνει τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Πειραιά.

Μιχαλολιάκος: Τα πάει περίφημα ο Μαρινάκης

Στο μεταξύ το πρωί ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Μιχαλολιάκος, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Μαρινάκη, να ηγείται κίνησης για τον Δήμο Πειραιά, δήλωσε: «Ο κ. Μαρινάκης είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού και μεγάλος επιχειρηματίας και τα πάει περίφημα».

kalpes14.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.