Ο Όνειδος του … Κοινοβουλίου!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο βίος η πολιτεία αλλά κυρίως το θράσος του κ. Βενιζέλου είναι γνωστά σε όλους μας εδώ και καιρό. Τελευταία όμως δείχνει σημάδια πανικού μια και καταλαβαίνει ότι μετά τηναπαξίωση όλων μας απέναντι στο πρόσωπο του έρχεται και η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για πολλά από τα πεπραγμένα του. Φυσικά δεν μπορούν να του ζητηθούν ευθύνες για τον περίφημο νομό έκτρωμα που εμπνεύστηκε για την ασυλία και την παραγραφή των αδικημάτων του συναφιού του αλλά σίγουρα θα πρέπει να μας πει για το στικάκι που κράταγε για πολύ καιρό στο γραφείο του με την λίστα Λαγκάρντ καθώς να αποδείξει ότι δεν ήταν γνώστης της αλλοίωσης αυτής από τον ήδη κατηγορούμενο φίλο του κ. Πσπακωνσταντίνου. Επίσης έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά κατά καιρούς για την συμμετοχή του σε περίεργες υποθέσεις στα διάφορα υπουργεία που θήτευσε και οι οποίες χρήζουν περαιτέρω έρευνας.

Πέρα όμως από αυτά οι πράξεις, το ύφος και η εγωπάθεια του τον έχουν καταστήσει στην συνείδηση του Ελληνικού λαού ως λεκτικό “τραμπούκο” ο οποίος προκειμένου να επιβιώση πολιτικά χρησιμοποιεί τις γνώσεις και την πιθανή επιστημονική του κατάρτιση για να κοροϊδέψει, να ειρωνευτεί αλλά κυρίως να εκφοβίσει τους πολιτικούς και όχι μόνο αντιπάλους του μια και ποτέ δεν παρήγαγε πολιτική ωφέλιμη για τον λαό και το κόμμα του! 

Υποσημείωση
Χυδαίος και αδίστακτος ως το τέλος δεν δίστασε να βρίσει προχτές το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Κακλαμάνη επειδή εν μέρει διαφοροποιήθηκε από το Τροικανό νομοσχέδιο που ψήφισαν οι Γερμανοτσολιάδες του Κοινοβουλίου!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.