Mπαλτάκος, Κασιδιάρης κι ο λάκκος με τα φίδια


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Παρακολουθούμε τις τελευταίες δυό-τρείς μέρες, τα βοθρολύμματα που ξεχείλισαν από το βόθρο της κομματοκρατίας και η μπόχα τους ζέχνει ανυπόφορα στην ατμόσφαιρα, με την απλή σκέψη πως αυτά τα περιττώματα, καθορίζουν την καθημερινότητά μας, τη ζωή μας, το αν θα είμαστε ευτυχείς ή δυστυχείς !!!

Ανελέητα εκατέρωθεν ”καρφώματα” φίλων, “εξ απορρήτων” και μέχρι χθές “κολλητών” στο ρετιρέ της Ολιγαρχίας, ξεσκεπάζουν το ρυπαρό περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπνέει, εργάζεται, σκέφτεται και αναπτύσσεται το καθεστώς πολιτικό προσωπικό που κυβερνά τη Χώρα, μέσα από τους σκοτεινούς και γλιστερούς λαβυρίνθους της κομματοκρατίας.

Είναι αυτά τα ίδια πρόσωπα που, στο ενδιάμεσο διάστημα της μεταξύ τους λυσαλέας διαμάχης για τη λαφυραγώγηση της Χώρας, αποφασίζουν για για το αν αύριο θά έχεις το σπίτι σου, τη δουλειά σου, τα παιδιά σου, την υγεία σου, την ίδια την πατρίδα σου !!!

Η προπαγάνδα του καθεστώτος, δεν θα αφήσει να φανεί αυτή η φρικτή ασκήμια. Θα κ’ανει τα πάντα για να την κρατήσει κάτω από την επιφάνεια η οποία θα δείξει μία (τάχατες) διαπάλη μεταξύ της “Αστικής” Δημοκρατίας και της (τάχατες) “αντισυστημικής” “Χρυσής Αυγής”.

Όμως, με μία πιο διεισδυτική ματιά, θα δούμε πως όλα αυτά τα γεγονότα εντάσσονται στην εσωτερική διαμάχη της πολιτικής Ολιγαρχίας όπου, ο “φασισμός των γραβατοφόρων” με προκάλυψη την χλαμύδα της “Αστικής Δημοκρατίας” επιτίθεται στον “φασισμό των ροπαλοφόρων”, προκειμένου να στήσει απέναντι έναν οφθαλμοφανή φασισμό, ώστε ο δικός της (που είναι βαθύτερος και καταστρεπτικότερος) να περάσει, όχι απλά απαρατήρητος, αλλά και σαν ενάντιος και πολέμιος του φασισμού !!!!

Για να “φάει” ο κόσμος κι αυτό το παραμύθι, θα πρέπει να ξεχάσει αυτό που ζεί στο πετσί του, το γεγονός δηλαδή, ότι ο “φασισμός των γραβατοφόρων” (που προσωποποιείται στα πρόσωπα του πολιτικού προσωπικού του συστήματος) είναι αυτός που παρέδωσε τη Χώρα σε εξωχώριες δυνάμεις, αντιθέτων συμφερόντων, όπως είναι παντού και πάντοτε επί της Υφηλίου τα συμφέροντα δανειστή και δανειζόμενου, ανίκανου να καταβάλει τη δόση του…. και είναι αυτός (ο “φασισμός των γραβατοφόρων”, το καθεστώς πολιτικό σύστημα, η Δημοκρατία τραβεστί ) που, όχι μόνον επιτηρεί την τήρηση των όρων αυτής της παράδοσης, αλλά και εξέθρεψε τον φασισμό των ροπαλοφόρων (τη ΧΑ).

Η προπαγάνδα αυτής της φασιστικής Ολιγαρχίας, “θα τα δώσει όλα”, ακόμα μία φορά, προκειμένου να πείσει ότι η “αστική Δημοκρατία” (όπως αυτοβαπτίζεται ο φασισμός των γραβατοφόρων) δίνει μάχη με τον φασισμό!!…
Τον φασισμό που είναι το alter ego τής Ολιγαρχίας αυτής, ο άλλος εαυτός της, ο πραγματικός ….

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν πιστεύουν στα μάτια τους και στα αυτιά τους;;

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν μόνον στο τι τους λέει και τους δείχνει η προπαγάνδα του πραγματικού εχθρού τους, από την τηλεόραση ;;;;

Πόσο βαθειά μπορεί να είναι η λοβοτομή και η απώλεια της κριτικής ικανότητας από την Ελληνική κοινωνία;;;

Όσο εμείς καθόμαστε στον καναπέ μας,
αυτοτιμωρούμενοι θεατές της καταστροφής μας
τόσο οι δυνάστες και οι τύραννοι μας
θα θρονιάζονται καλύτερα
στις καρέκλες της εξουσίας και στο σβέρκο μας
και τόσο περισσότερο θα βασανίζουν τη ζωή μας.

Δυνάστες και τύραννοι μας, είναι το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων που απαρτίζουν το καθεστώς πολιτικό σύστημα και σίγουρα είναι όσοι, όχι μόνο κρύβουν την (φανερή, πλέον, σε όλους) Αλήθεια, αλλά και αυτοί που (όποτε θυμούνται) την λένε, αλλά δεν θυσιάζουν τις “καρέκλες” τους για την ανατροπή του Ψέμματος και την επικράτηση τής Αλήθειας.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.