Μπουμπουκομηνύματα «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει»


ÃÁÌÇËÉÁ ÄÅÎÉÙÓÇ ÔÇÓ ÄÅÓÐÏÉÍÁÓ ÌÏÉÑÁÑÁÊÇ ÓÔÏ ÅÊÁËÇ CLUB (ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ/EUROKINISSI)

Μήνυμα της συζύγου του, Ευεγενίας Μανωλίδου, στους Υπουργούς Υγείας της ΕΕ έδειξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ώστε να τους πείσει για την λειτουργικότητα του ΠΕΔΥ.

Στη σύνοδο των υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης που έγινε την Τρίτη στο Ζάππειο υπό την προεδρία του ίδιου και την ώρα, λοιπόν, που οι υπουργοί συζητούσαν για τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, το τηλέφωνο του κ. Γεωργιάδη χτύπησε.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», ήταν η σύζυγός του κυρία Ευγενία Μανωλίδου, η οποία χωρίς καν να ρωτήσει εάν ενοχλεί του είπε: «Αγάπη μου, χρειάζομαι έναν γυναικολόγο».

Αφού πρώτα ο υπουργός βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το επείγον, της είπε να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του ΠΕΔΥ για να της κλείσουν ραντεβού. Δέκα λεπτά μετά η κυρία Μανωλίδου έστειλε στον σύζυγό της ένα SMS όπου του έλεγε: «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας».

Τότε ο κ. Γεωργιάδης είπε στους υπουργούς Υγείας,; «Κύριοι, θέλω να σας διαβάσω ένα μήνυμα της συζύγου μου για να δείτε πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις εδώ στην Ελλάδα» και άρχισε να διαβάζει το μήνυμα της Ευγενίας, μεταφράζοντας το «αγάπη μου» σε… dear.

crashonline

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.