Ο βαθύς ύπνος των Δικαίων … συνεχίζεται!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Αξιολογώντας κανείς τα γεγονότα και τις δυσχερείς καταστάσεις των τελευταίων χρόνων στην πατρίδα μας καταλήγει σε ένα και μόνο συμπέρασμα ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά την φέρει η …Ελληνική Δικαιοσύνη!!!

Ναι φίλες/οι το λέω και το πιστεύω γιατί αν δεν υπήρχε ο εναγκαλισμός της με την εξουσία, την παραεξουσία και τα εκάστοτε συμφέροντα όλα θα ήταν διαφορετικά!
Το τελευταίο “απίστευτο” που ακούσαμε έχει να κάνει με την κλήτευση του κ. Κασιδιάρη για να απολογηθεί γιατί υπέκλεψε την συνομιλία που είχε με τον κ. Μπαλτάκο ενώ δεν συζητείται καν το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας δηλ. η αποκάλυψη του πρώην κυβερνητικού γραμματέα πως οι ανακριτές και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πήραν εντολές από τον κ. Σαμαρά μέσω των υπουργών του για τον χειρισμό της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής. Φαντάζομαι πως οι σεβαστοί Αρεοπαγίτες δεν θα κάνουν την ανοησία να υποκύψουν στις περαιτέρω επιθυμίες του εφιαλτικού ντουέτου των Σαμαροβενιζέληδων δηλ. να απαγορέψουν την κάθοδο του εν λόγω κόμματος (εφόσον δεν υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση) στις εκλογές της 25ης Μαΐου διότι είναι σίγουρο ότι μια τέτοια απόφαση θα εκληφθεί από μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος ως προαποφασισμένη και υπαγορευμένη από τους Γερμανοτσολιάδες των Αθηνών.
κ. Δικαστές μετά την μεταπολίτευση βιώσαμε το “θάψιμο” πολλών υποθέσεων διαφθοράς πολιτικών (και όχι μόνο) ενώ η τελευταία υπόθεση με την “ομολογία” Μπαλτάκου κατακρήμνισε τελείως το θεσμό και το λειτούργημα σας στα μάτια του Ελληνικού λαού οπότε ευχή όλων μας είναι να ορθώσετε επιτέλους το ανάστημα σας απέναντι στους λιγοστούς επιόρκους συναδέλφους σας αλλά και στα τσογλάνια του Πολιτικοοικονομικού και Κοινοβουλευτικού “Χαμαιτυπείου” που μας κυβερνά!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.