Η κατάρρευση του σύμπαντος


Μέχρι τώρα ο ψηφοφόρος είχε έναν πολύ καλό λόγο για να ψηφίσει συριζα, την φυγή του Πάγκαλου από την χώρα. Τώρα έχει έναν ακόμα λόγο. Ακόμα πιο ισχυρό.

Την αποχώρηση του Μπένι από την κυβέρνηση της Νέας Πασοκρατίας.

Ένας περιπτεράς χάρισε ένα παγωτό στον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη. Κάτι μου λέει ότι είναι ο ίδιος που είχε πλησιάσει τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή και του είχε χαρίσει τον μισθό του.

Αν την ελιά την φάει ο δάκος ο Μπένι θα φύγει από την κυβέρνηση; Φυσικά και όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αναξιόπιστος. Απλά μπροστά στην σωτηρία της χώρας και την σταθερότητα δεν μπορεί παρά να κάνει ακόμα μια θυσία και να συνεχίζει να είναι αντιπρόεδρος.

Έχουμε πολιτικούς που πάνω από όλα βάζουν την πατρίδα. Όπως και η Ντόρα που αν την καταψήφιζε ο λαός θα πήγαινε στο σπίτι της.

Αλλά ποιος θα μας έσωνε αν έφευγε; Ε; Οπότε συμπορεύτηκε με το σάπιο, το παλιό, τον προδότη της ΝΔ…

Πρόσεχε κακομοίρη μου μην και δεν ψηφίσεις ελιά…. Όλο το σύμπαν κρέμεται σε μια κλωστή! Καλά δεν τον λες και κλωστή τον Μπένι…

Πάει τόσο χάλια η συγκυβέρνηση που ο μετρ της προπαγάνδας Πρετεντέρ, δεν κρατιέται: «οι δεξιοί να ψηφίσουν ΝΔ και

οι κεντροαριστεροί Ελιά, τι θα ψηφίσουν βουνά και λίμνες;» ωρύονταν στο επίσημο δελτίο πλύσης εγκεφάλου.

Ξεκαθάρισε τα πράγματα: Το ποτάμι να το ψηφίσουν μόνο όσοι είναι κοντά στον σύριζα, όχι οι πασόκοι. «Το ποτάμι,  βούρλα», τους είπε εμμέσως, «είναι για να κόψει ψήφους από τον Τσίπρα όχι από τον Μπένι»…

Αυτά για όσους είχαν αμφιβολία.

Σώστε τον Μπένι Μπένι

Λοιπόν για να τελειώνουμε με τις μικρότητες για τον Μπένι. Τα πράγματα είναι απλά και επιστημονικώς τεκμηριωμένα.

Το σύμπαν δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να μπορεί να υπάρχει κάπου ο Μπένι. Και πάνω στον Μπένι στηρίζεται όλη η ζωή.

Αν δεν ψηφίσεις ελιά θα διώξουν τον Μπένι από το πασοκ. Η κυβέρνηση θα πέσει. Η Ελλάδα θα οδηγηθεί στο χάος. Στην καταστροφή θα συμπαρασυρθεί η Ε.Ε. η οποία θα διαλυθεί. Η Ευρώπη θα σβήσει και θα ακολουθήσει η Αμερική, η Κίνα η Ιαπωνία.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε παγκόσμιο πόλεμο. Θα γίνει χρήση πυρηνικών και θα σβήσει κάθε μορφή ζωής στην γη (ίσως επιβιώσει ο Άδωνις).

Επιμένεις να μην θέλεις να ψηφίσεις τον Μπένι;

Συνεχίζω… ένας πυρηνικός πύραυλος θα ξεφύγει από την γη και θα χτυπήσει έναν κομήτη αλλάζοντας του πορεία και οδηγώντας τον στην έρημη γη. Η σφοδρή σύγκρουση θα δημιουργήσει ταλαντώσεις και θα χαθεί η ισορροπία του ηλιακού μας συστήματος…. Λέγε, θα ψηφίσεις ελιά ή να καταστρέψω όλο το σύμπαν;

Η τουρίστρια που συνάντησε τον άνθρωπο που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας είναι από το Καστελόριζο…

Τι θέλει να μας πει η προπαγάνδα του Μαξίμου; Ότι ο Γιωργάκης πήγε στο Καστελόριζο και μας έβαλε στο μνημόνιο και τώρα ήρθε το Καστελόριζο στον Αντωνάκη και βγήκαμε από το μνημόνιο;

Αρχικά το μνημόνιο (και μιλάμε για την ουσία της πολιτικής που θα ακολουθηθεί και όχι από την όποια ονομασία αυτής της πολιτικής) είχε προβλεφτεί ότι θα διαρκούσε το πολύ 3 χρόνια. Μετά το ανέβασαν στα 11 χρόνια. Μετά το πήγαν στα 25 χρόνια. Μέχρι πρόσφατα ήταν να διαρκέσει καμιά 30 χρόνια και τώρα το πάνε για πλέον του μισού αιώνα….

Κοίτα να  δεις που θα περάσουν 400 χρόνια και ακόμα μνημόνιο θα έχουμε… και οι απόγονοι των σαμαρογιωργάκηδων θα μας σώνουν και οι απόγονοι των μπένιδων θα είναι αντιπρόεδροι.

Η ανεργία στους νέους είναι πάνω από 60%. Πολλοί νέοι φεύγουν για το εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Και αυτά λόγω της πολιτικής πασοκ και νδ. Και οι νέοι έβγαλαν πρώτη τη ΔΑΠ, δηλαδή στηρίζουν την πολιτική που τους καταστρέφει.

Αδέρφια δεν έχουμε ελπίδα.

Μικρός Φωκίων

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.