Όταν ο ψηφοφόρος είναι πρόβατο, ο πολιτικός γίνεται λύκος


lukoi-sta-provata-570Δεν απέχουμε στις ευρωεκλογές. Πάμε με οργή και τιμωρούμε όσους μας τυραννούν και δεν μας σέβονται ως ανθρώπους και ως πολίτες.

Δεν μένουμε ανοήτως προσκολλημένοι σε κόμματα και πρόσωπα που μας δουλεύουν για να ζουν αυτοί καλά σε βάρος μας. Τους αλλάζουμε. Δεν έχουμε άλλη δυνατότητα. Δεν μας δίνουν  τη δυνατότητα να αποφασίσουμε εμείς ούτε ακόμα και για το νερό που πίνουμε. Έχουμε μόνο μία δυνατότητα. Να επιλέγουμε τους εξουσιαστές που μας προτείνουν

Επομένως εμείς πρέπει να τους εκπλήξουμε. Να ψηφίσουμε αυτούς που δεν περιμένουν να εκλεγούν. Δεν ψηφίζουμε προβεβλημένους από τα συστημικά ΜΜΕ, πολιτικά τζάκια και πολιτικούς γόνους. Ψηφίζουμε μικρά, κατά βάση αντισυστημικά κόμματα και φυσικά απλούς καθημερινούς υποψήφιους και όχι τηλεπερσόνες.

ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ. Η αποχή και η αδιαφορία του πολίτη αποθρασύνει και δυναμώνει το σύστημα, κάνοντάς το πιο συγκεντρωτικό, ανάλγητο και σκληρό. Πάμε με οργή και τιμωρούμε.

Πέτρος  Χασάπης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.