GAY ΓΑΜΟΙ!!!


Του Μιχάλη Τζανάκη

Ο πρώτος gay γάμος θα τελεστεί στη χώρα μας την προσεχή Κυριακή 25 Μαΐου 2014, μεταξύ δυο ομοφυλόφιλων κοριτσιών. Συγκεκριμένα μετά μακροχρόνιου δεσμού, η δεσποινίς Νουδούλα θα νυμφευθεί επισήμως τη δεσποινίδα Πασοκούλα (χαϊδευτικό Ελίτσα). Οι δύο μεσόκοπες δεσποινίδες φέρουν μακριά γενειάδα, όχι εξαιτίας ορμονών, αλλά λόγω ψεύδους και είχαν δείξει παλαιόθεν δείγματα «ανώμαλων» ορμονών, αλλά η «επιστήμη» δεν είχε προχωρήσει τόσο στη χώρα, ώστε να διαγνωσθεί εγκαίρως η «διαταραχή».

Εν τέλει το ειδύλλιο τελεσφόρησε, αν και κατά το παρελθόν συγγενείς και φίλοι των δυο νεανίδων έριζαν δια την «αγνότητα» της κάθε δεσποινίδος, τελικά πείσθηκαν πως και οι δύο είναι τόσο «ανώμαλες», άρα καλό θα ήταν να επισημοποιήσουν επιτέλους τον δεσμό τους που πέρασε τόσες και τόσες δοκιμασίες!!!

Μετά το μυστήριο, φίλοι και συγγενείς θα δεξιωθούν από το ζεύγος σε πολυτελές κέντρο διασκέδασης στο Στρασβούργο, όπου συχνάζουν κι άλλοι

πολιτικοί τραβεστί, ενώ γαμήλιο ταξίδι ίσως επιλέξουν την Κουάλα Λουμπούρ, όπου συνηθίζεται από τα σόγια των εν λόγω δεσποινίδων, μεταβαίνοντας με ταχύτατο «μιζαδόρικο» Γερμανικό υποβρύχιο.

Κουμπάροι του ζεύγους θα είναι ο Μπίστης μετά του σεβαστού Φώτιου, του «προοδευτικού» βεβαίως-βεβαίως, οίτινες βλέπουν με κατανόηση και συμπάθεια κάθε «παρά φύσιν» δεσμό, αν οι ίδιοι πρόκειται να παίζουν το ρόλο του κο(υ)μπάρ(σ)ου!!!

Στην τελετή προσκλήθηκαν από τηλεοράσεως άπαντες και άπασαι Έλληνες και Ελληνίδες υπήκοοι, αφού αντί για κουφέτα θα μοιραστούν «πρωτογενή πλεονάσματα», «κοινωνικά μερίσματα» και διάφορα άλλα «κέρατα τράγια».

Αν τώρα κάποιο «οπισθοδρομικοί», θεωρείτε πως είναι όλα τούτα αφύσικα, νομίζω ότι δε θέλετε ν’ αλλάξει η χώρα σελίδα, αγνοείτε ότι βγαίνουμε στις «αγορές» (!!!) και δεν έχετε πάρει χαμπάρι την ανάπτυξη, η οποία καλπάζει ως άτι του Άη Γιώργη.

Για να επανέλθω στη γαμήλια δεξίωση τον χορό θα σύρει η καθηγήτρια Μ. Ρεπούση χορεύοντας το χορό του Μερκελ-όγγου, ενώ αν νομίζετε ότι ο γάμος θα επιβαρύνει τα «σόγια» της Νουδούλας και της Πασοκούλας (χαϊδευτικό Ελίτσα), κάνετε λάθος, διότι είναι χορηγία της SIEMENS!!!

Ας τους ευχηθούμε, αφού προ(σ)κληθήκαμε όλοι : «ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!!!» και πολύ σας είναι…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.