Νάξος!..νέο σύστημα επιλογής δημοτικών συμβούλων!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos News  ο επικεφαλής της Νησιωτικής Πολιτείας Νίκος Μαϊτός, ζήτησε την επομένη των εκλογών από όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τόσο στην εκλογική ενότητα Νάξου, όσο και στην εκλογική ενότητα Δρυμαλίας, να θέσουν από εκείνη τη στιγμή στη διάθεσή του τις παραιτήσεις τους, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών κατά το β΄ γύρο της 25ης Μαΐου και ανεξαρτήτως αν οι ίδιοι έχουν εκλεγεί ή είναι επιλαχόντες. 

Ο σχολιασμός …

Διαβάζοντάς την παραπάνω είδηση κοίταξα το ημερολόγιο μήπως γράφει 1 Απριλίου και πρόκειται για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο όμως έχουμε 23 Μαΐου και η είδηση είχε και συνέχεια στην οποία αναφέρεται πως ο εν λόγω επικεφαλής του συνδυασμού ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των εκλεγμένων συμβούλων προκειμένου να έχει αυτός την δυνατότητα να αποδεχτεί αυτές που θέλει (δηλ. αυτών που θεωρεί ανίκανους) και να κρατήσει αυτούς που θεωρεί ικανούς για να στελεχώσουν την παράταξη του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Τελικά αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι ολοφάνερο πως οι “άχρηστοι” που εκλέχτηκαν θα ήταν “χαρακτηρισμένοι” και προ εκλογών και απλά ο επικεφαλής με τους επιτελείς τους έβαλαν στο ψηφοδέλτιο με γνώμονα μόνο τους “σταυρούς” που θα έφερναν στο συνδυασμό! 
Πρωτόγνωρα πράγματα τα οποία θα κάνουν την Νάξο μας γνωστή στο Πανελλήνιο όχι τόσο για την απόφαση του “Αρχηγού” αλλά για το ότι την αποδέχτηκαν οι εκλεγμένοι,Ικανοί και Ανίκανοι  και φυσικά με αυτόν το τρόπο εγκαινιάζεται ένα νέο σύστημα επιλογής συμβούλων αφού δεν θα είναι πλέον ζήτημα σταυρού αλλά …ΙQ!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.