Ο Μπένι στον ΣΥΡΙΖΑ


Ο Μπένι έκανε τα πάντα για να ρίξει τον Γιωργάκη και να γίνει αυτός πρωθυπουργός στην θέση του… όμως εκεί… μια ζωή αντιπρόεδρος.

Και επειδή μας παραμυθιάζει ότι ο ίδιος ήταν αρνητικός με το δημοψήφισμα και κανόνισε με τον Μπαρόζο να προσλάβουν τον Παπαδήμο για να παριστάνει τον πρωθυπουργό, δήθεν για την σωτηρία μας, να θυμηθούμε πως στην αρχή στήριξε τη επιλογή του δημοψηφίσματος….

Και μάλιστα με δηλώσεις όλο θέρμη.

Αλλά είπαμε, Μπένι είναι με αξιοπιστία Σαμαρά. Που την ίδια εποχή που είχε συμφωνήσει με τον Μπαρόζο δούλευε τους νεοδημοκράτες λέγοντας ότι δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να συνεργαστεί με το πασοκ.

Τώρα ψηφίστε τους ξανά!

Και επί της ουσίας. Οι λαοί της Ευρώπης υπάρχουν μόνο και μόνο για να ξεζουμίζονται. Όσοι παριστάνουν τους πρωθυπουργούς είναι άβουλοι αχυράνθρωποι ενός κλεπτοτραπεζικού συστήματος.

Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει το σύστημα μπροστά σε ένα φοβερό ενδεχόμενο ανόδου της ακροδεξιάς πανευρωπαϊκά. Θα γεμίσουμε με «καθαρά αίματα» και άριες φυλές.

Η κρίση του συστήματος δεν έχει ξεπεραστεί. Είναι εδώ. Και ο φόβος ενός πολέμου είναι πάντα υπαρκτός.

Θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» από έναν παλιό Σαμαρά; Φυσικά και όχι, γι΄ αυτό την δημιούργησε ο νέος Σαμαράς.

Ο Αλέξης έχει πάρει το ΟΚ από τον Μπαρόζο ή τσάμπα κουράζεται;

Ο Μπένι άμα δεν ψηφίσουμε ελιά θα φύγει από την κυβέρνηση Σαμαρά και θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει αντιπρόεδρος στην επόμενη κυβέρνηση.

Η αφίσα του Πάγκαλου

Ο Πάγκαλος γιατί τα έβαλε με την αφίσα της Δούρου; Από οικολογική ευαισθησία;

Όχι βέβαια, από ζήλια τα λέει αυτά.

Ήθελε και αυτός να μπει σε μια αφίσα αλλά δεν χωρούσε ολόκληρος….

Οι πιστοί μου αναγνώστες γνωρίζουν ότι δεν καταφεύγω σε τέτοια σχόλια, που έχουν να κάνουν με φυσικές ατέλειες και η σάτιρα μου στέκεται μόνο στο πολιτικό κομμάτι. Με τον Πάγκαλο κάνω την εξαίρεση….

Υπό μια έννοια όμως και αυτό είναι πολιτικό σχόλιο που απαντά στο δικό του πολιτικό σχόλιο για τις αφίσες της Δούρου…

Τώρα το να αποκαλεί νούμερο τον Γλέζο, έναν άνθρωπο που στα νιάτα του κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη και που στην σημερινή του ηλικία  είναι στον δρόμο και τον ψεκάζουν με χημικά,  χρήζει ιατρικής ειδικότητας που να σχετίζεται με τα συμπλέγματα κατωτερότητας…

Καλές είναι οι εξυπναδούλες και ο παγκάλειος κυνισμός αλλά δεν σε κάνουν ούτε καλό πολιτικό ούτε χρήσιμο για τον πολίτη…

Το πολύ πολύ να σε κάνουν Πάγκαλο.

Ο Μπένι μετά τις εκλογές δεν θα πάει στον Σαμαρά. Ούτε στον Παπούλια. Στο Ζάππειο θα πάει και ως ο μελλοντικός ηγέτης αυτής της χώρας θα συγχωρέσει τους ψηφοφόρους που τον μαύρισαν.

Συναγωνισμός ακροδεξιών θέσεων με πρωταγωνιστές τους πασοκονεοδημοκράτες… σπέρνουν φόβο και μετά θα αναρωτιούνται τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε…

Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα θερίσουν αυτοί το μίσος και τους φόνους, άντε οι λιγότερο «ευέλικτοι» να χάσουν τις θεσούλες τους.

Ο λαός είναι που θα πληρώσει το μίσος και τον διχασμό.

Άλλη μια βδομάδα αισιοδοξίας, ευχάριστων μηνυμάτων, πλεονάσματος, ανάπτυξης και άλλες τέτοιες σαμαρικές πομφόλυγες μας έμεινε. Μετά τα κεφάλια μέσα….

Εκτός και αν πάμε σε εθνικές οπότε η ευδαιμονία θα συνεχιστεί….

Τελικά στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που είναι έτοιμοι ανιδιοτελώς να θυσιάσουν τον χρόνο τους για να προσφέρουν στον τόπο τους. Δεν τους βλέπουμε συχνά καθώς κυκλοφορούν δημοσίως μόνο προεκλογικά χρησιμοποιώντας το κωδικό όνομα: υποψήφιος.

Μικρός Φωκίων

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.