Πότε θα μας το πει;


Εικόνα Γριά Σκιάχτρο

Να μην πάνε όλα στράφι, λέει ο Αντώνης Σαμαράς. Όχι τώρα που βγαίνουμε από την κρίση. Πιο μετά. Όταν θα έχουμε βγει από την κρίση, με το καλό.

Εκείνη την ημέρα, την ημέρα που θα έχουμε βγει από την κρίση, ο Αντώνης Σαμαράς θα μας ειδοποιήσει. Θα κάνει ειδική ανακοίνωση.

Εκείνη η ημέρα θα είναι μια ειδική ημέρα. Θα είναι η ημέρα που τότε πια δεν θα κινδυνεύουμε να πάνε όλα στράφι. Θα είναι η ημέρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα μας πει «εντάξει παιδιά, τελειώσαμε, βγήκαμε από την κρίση, τώρα δεν με νοιάζει, ψηφίστε ό,τι θέλετε». Θα είναι η ημέρα που ό,τι και αν ψηφίσουμε δεν θα είναι «ατύχημα».

Εκείνη την ημέρα και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Έτσι. Από μεγαθυμία. Από κιμπαριλίκι. Και από την κούραση της εξουσίας.

Η εξουσία όμως δεν κουράζει ποτέ. Γιατί, αν τον κουράσει ποτέ η εξουσία τον Αντώνη Σαμαρά, θα είναι σαν να λέει να πάνε όλα στράφι.

sotosblog.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.