Οι μεγαλοποιμένες μαζεύουν τώρα τα απολωλότα προβάτα στα … μαντριά τους!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση … 

Να μη γίνει πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είναι ο βασικός στόχος του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, όπως τόνισε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί.

Ο σχολιασμός …

Το σύστημα επανέφερε τον κ. Καρατζαφέρη ξανά με σκοπό να τον χρησιμοποιήσει ως εφεδρεία για το καταρρέον πολιτικό σύστημα. Παλαιότερα τον είχα χαρακτηρίσει κωλοτούμπα λόγω της συμμετοχής του στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και τώρα επαναλαμβάνω τον χαρακτηρισμό μου γιατί τον άκουσα να ανταλλάσσει “φιλοφρονήσεις” με τον αποστάτη του κόμματος του τον γνωστό κ. Άδωνη Γεωργιάδη τον οποίο στο πρόσφατο παρελθόν “έλουζε” από το κανάλι του με διάφορα “Γαλλικά”.
Η αίσθηση μου είναι πως θα ακολουθήσει τα βήματα τον κ. Γεωργιάδη που όπως είναι γνωστό από μέγας υβριστής του κ. Σαμαρά κατάντησε ο μεγαλύτερος σφουγγοκωλάριος και γλείφτης του.
Δυστυχώς φίλες/οι το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας στην πλειονότητα του απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι είναι “υπάλληλοι” των εγχώριων καναλαρχοεργολάβων, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων οι οποίοι εδώ και 40 χρόνια είναι οι πραγματικοί κυβερνήτες αυτού του δύσμοιρου τόπου!
Το σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί οι υποχθόνιοι τυφλοπόντικες προκειμένου να διατηρήσουν τα ανδρείκελα τους στην εξουσία θα επαναφέρουν ξανά στα μαντριά τους τους κατά καιρούς αποχωρήσαντες επαναστάτες της”Φακής” αλλά και άλλα πολιτικά “ζόμπι” τα οποία μάλιστα θα έχουν και ειδική αποστολή όπως ο εν λόγω κύριος ο οποίος κηρύσσει τον εαυτό του σε Τσιπρο-κυνηγό.
Επίσης θα διαλύουν κόμματα αποκλείοντας τα από τα ΜΜΕ ή εξαγοράζοντας τους βουλευτές τους αλλά και δημιουργώντας νέα τα οποία θα χρηματοδοτούν αλλά κυρίως θα διαφημίζουν σκανδαλωδώς από τις τηλεοπτικές συχνότητες που κατέχουν παρανόμως εδώ και χρόνια και για τις οποίες δεν πλήρωσαν ποτέ ούτε ένα … Ευρώ!

Υποσημείωση
Οι μεγαλο-ποιμένες αρχίζουν τώρα να μαζεύουν τα απολωλότα πρόβατα τους στις πολιτικές στάνες που έχουν εδώ και χρόνια αλλά το βέβαιο είναι ότι εμάς προορίζουν για … σφάξιμο!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.